YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 yeni sunucu kurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xpwo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 430

Xpwo123

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
5h 26m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 6 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
124
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Mt2 server kurmayı planlıyorum aklımda çok sayıda devrimsel fikir var şimdi bir server kurmak için yasal olarak gameforgeden izin almak gereklimi yoksa gerksizmi ben yasal olup kapanmayacak dava edilmeyecek legal bir sunucu istiyorum ve ve de bunun maliyeti nedir
Gameforge den izin almak gerekli ise bu ne kadar kuracak olduğum sunucunun minimum oyuncu sayısı 10 bin olmalı değerli bilgileriniz için teşekkürler ayrıca yazılım bilmiyorum ileri seviye metin2 yenilikleri getireceğim nasıl bir hangi seviyede yazılım mühendisine ihtiyaç var ve bu mühendis kaç para maaş ister ve de işi ne kadar sürer

Peki servere çok sayıda yenilik getirmek için ne seviyede bir yazılım mühendisi lazım ve de bu kişi ne kadar maaş ister ve kaç ay çalışması gerekir
Maaş usulü çalışan dev yoktur işlem başı veya yapılacak listeye göre bir fiyat belirler. Orta, üst düzey yeterlidir.

Mt2 server kurmayı planlıyorum aklımda çok sayıda devrimsel fikir var şimdi bir server kurmak için yasal olarak gameforgeden izin almak gereklimi yoksa gerksizmi ben yasal olup kapanmayacak dava edilmeyecek legal bir sunucu istiyorum ve ve de bunun maliyeti nedir
Gameforge den izin almak gerekli ise bu ne kadar kuracak olduğum sunucunun minimum oyuncu sayısı 10 bin olmalı değerli bilgileriniz için teşekkürler ayrıca yazılım bilmiyorum ileri seviye metin2 yenilikleri getireceğim nasıl bir hangi seviyede yazılım mühendisine ihtiyaç var ve bu mühendis kaç para maaş ister ve de işi ne kadar sürer
Yapacağın işe bağlıdır genelde izine gerek yok leaked dosya bunlar İsmini değiştir METIN2 olarak yazmasın hiçbir dosyanda ve Bir metin2 sunucusu geliştirmek istiyosan Martysama files almanı tavsiye ederim (Çalınmış sızdırılmış filesleri önermiyorum) Internette zaten gerekli çoğu şey var veritabanını nasıl kullanabilecegin vb öğrenirsen ve c++, py bilirsen kral sensin ha demeyi unuttum Bir fonksiyonun hangi kaynaklarla bağlantısı olduğunu tespit edip sana hangisi lazımsa orda düzenleme yapacak kadar if while for switch elseif static_cast gibi blokları biliyosan ve arttırma azaltma gibi temelden bilgin varsa biraz daha kendini geliştirip herşeyi yapabilirsin Kolay gelsin bir problemin vb oldugunda yazarsınız yardımcı olmaya calışırım

Peki servere çok sayıda yenilik getirmek için ne seviyede bir yazılım mühendisi lazım ve de bu kişi ne kadar maaş ister ve kaç ay çalışması gerekir
Şöyle söyleyeyim basit olarak server files satan adamların fileslerini incele kendine yakın geleni bul ve adama ulaş daha sonra isteklerini anlat yapabilirse açarsın

temiz bir files bulmalı aklindaki sıstemlerı bu filese eklemelısın bu şekilde daha hatasız ve güzel olacaktır. en onemlısı adım adım gıtmelısın gelıstırıcıler ıstedıgın sısteme gore fıyat bıceceklerdır bu masraflı olabilir bu yuzden ortak gelıstırıcı bulmalısın 10k user ciddi bir rakam bu kadar oyunucuyu barındırmak hatasız oyun sunmak ve hileleri engellemek zor olacaktır. ucretsız sekılde adım adım ne yapman gerektıgı konusunda yardımcı olabılırım mesaj atman yeterlı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri