noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 yeni sunucu kurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xpwo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 429

Xpwo123

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
5h 26m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 5 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
124
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Mt2 server kurmayı planlıyorum aklımda çok sayıda devrimsel fikir var şimdi bir server kurmak için yasal olarak gameforgeden izin almak gereklimi yoksa gerksizmi ben yasal olup kapanmayacak dava edilmeyecek legal bir sunucu istiyorum ve ve de bunun maliyeti nedir
Gameforge den izin almak gerekli ise bu ne kadar kuracak olduğum sunucunun minimum oyuncu sayısı 10 bin olmalı değerli bilgileriniz için teşekkürler ayrıca yazılım bilmiyorum ileri seviye metin2 yenilikleri getireceğim nasıl bir hangi seviyede yazılım mühendisine ihtiyaç var ve bu mühendis kaç para maaş ister ve de işi ne kadar sürer

Files konusu var ordan sunucu kiralayıp kurabilirsin. Yada files ticareti yapan formda arkadaşlar var onlara yazıp fiyat alabilirsin. Reklam için bir sürü site var.Önemli olan burda ne kadar bütçe ayırabileceğin

Files konusu var ordan sunucu kiralayıp kurabilirsin. Yada files ticareti yapan formda arkadaşlar var onlara yazıp fiyat alabilirsin. Reklam için bir sürü site var.Önemli olan burda ne kadar bütçe ayırabileceğin
Dostum sunucunun yasal olması için gameforge den izin almak gereklimi yoksa isteyen istediği gibi sunucu açabilir mi

İzine gerek yok dostum, istediğin yapıyı açabilirsin.
Peki servere çok sayıda yenilik getirmek için ne seviyede bir yazılım mühendisi lazım ve de bu kişi ne kadar maaş ister ve kaç ay çalışması gerekir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri