- Konular
- 3
- Online süresi
- 5h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 124
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Mt2 server kurmayı planlıyorum aklımda çok sayıda devrimsel fikir var şimdi bir server kurmak için yasal olarak gameforgeden izin almak gereklimi yoksa gerksizmi ben yasal olup kapanmayacak dava edilmeyecek legal bir sunucu istiyorum ve ve de bunun maliyeti nedir
Gameforge den izin almak gerekli ise bu ne kadar kuracak olduğum sunucunun minimum oyuncu sayısı 10 bin olmalı değerli bilgileriniz için teşekkürler ayrıca yazılım bilmiyorum ileri seviye metin2 yenilikleri getireceğim nasıl bir hangi seviyede yazılım mühendisine ihtiyaç var ve bu mühendis kaç para maaş ister ve de işi ne kadar sürer
Gameforge den izin almak gerekli ise bu ne kadar kuracak olduğum sunucunun minimum oyuncu sayısı 10 bin olmalı değerli bilgileriniz için teşekkürler ayrıca yazılım bilmiyorum ileri seviye metin2 yenilikleri getireceğim nasıl bir hangi seviyede yazılım mühendisine ihtiyaç var ve bu mühendis kaç para maaş ister ve de işi ne kadar sürer