emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

WS ATARKEN HP SİSTEMİ YAPACAK?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atakanzb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar, serverimize WS atarken hp görünmesini sağlayacak sistemi yapabilecek birisi var mı?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu basit sistemi bile ekleyemiyorsan bu işleri derhal bırak
Birader eğer yardım edeceksen cevabını yazarsın, eğer ki etmiyorsan konuya yorum yazma.
Konu Yeri Yanlış Olduğundan Yardım Vermiyorum Düzgün Yerde Düzgün Konu Açıpta Yardım İsteyin Zaten Metin2 Soru Cevap Bölümünde Size Gerektiği Kadar Yardım Ederler .
Kardeşim konu yeri doğru olsa bile sen yardım etme.
Arastırıp gerekli anlatımı bulup yaparsın.
Ugrasmayı dene bnce
Kendim için değil aslında konu bu şekilde değil. Ayrıiyeten açıklamak için uğraşmayacağım.

Birader forumda ne bu agresiflik? gelen geçen agresif yorum yazmış fesaatlıktan ortalık kaynıyor. 2009'dan beridir forumdayım ne fesatlar gördüm ki indirmeyi de bilirim. Değerli moderatörlerden konunun taşınmasını rica ediyorum. Sadece yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
Konu Yeri Yanlış Olduğundan Yardım Vermiyorum Düzgün Yerde Düzgün Konu Açıpta Yardım İsteyin Zaten Metin2 Soru Cevap Bölümünde Size Gerektiği Kadar Yardım Ederler .

Bu basit sistemi bile ekleyemiyorsan bu işleri derhal bırak
Birader eğer yardım edeceksen cevabını yazarsın, eğer ki etmiyorsan konuya yorum yazma.
Kardeşim konu yeri doğru olsa bile sen yardım etme.
Arastırıp gerekli anlatımı bulup yaparsın.
Ugrasmayı dene bnce
Kendim için değil aslında konu bu şekilde değil. Ayrıiyeten açıklamak için uğraşmayacağım.

Birader forumda ne bu agresiflik? gelen geçen agresif yorum yazmış fesaatlıktan ortalık kaynıyor. 2009'dan beridir forumdayım ne fesatlar gördüm ki indirmeyi de bilirim. Değerli moderatörlerden konunun taşınmasını rica ediyorum. Sadece yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri