Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Merhaba Owsap 6.2.4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Selahattin ACAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 206
  • Etiketler Etiketler
    yardım

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Çok teşekkür ederim fix de tek sıkıntım Dbye ekleme yaparken item_proto.txt de 38014 de tür değiştirince db açılmıyor
Çünkü kullandığın yapıda ki Proto ile eklemeye çalıştığın proto uyumsuz dikkat edersen 38014 vnumlu oto av zaten senin protonda ekli o ekli olan vnumu çoğalt proto value1 veya 2 den sürelerini ayarla sorun olmaz

Çünkü kullandığın yapıda ki Proto ile eklemeye çalıştığın proto uyumsuz dikkat edersen 38014 vnumlu oto av zaten senin protonda ekli o ekli olan vnumu çoğalt proto value1 veya 2 den sürelerini ayarla sorun olmaz
Anladım teşekkürler tek sıkıntı game içerisinde komut çalışmıyo oto avı ekledim de itemde var start diyorum tepki yok syerr de de hiç bişi yok

Anladım teşekkürler tek sıkıntı game içerisinde komut çalışmıyo oto avı ekledim de itemde var start diyorum tepki yok syerr de de hiç bişi yok
Çalışıyor aslında eğer slot veya metin olan yerde denetsen çalıştığını göreceksin dediğim gibi ui.py deki bi fonksiyonun eksiği olduğu için göremiyorsun

Çalışıyor aslında eğer slot veya metin olan yerde denetsen çalıştığını göreceksin dediğim gibi ui.py deki bi fonksiyonun eksiği olduğu için göremiyorsun
Hepsin idenedim start çalışmıyo aynı zamanda server files tarafıdnan başladığı gözükmüyo köpeklere veya metinlere vurmuyor discord varmı ? Varsa eğer gelsene müsait isen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri