HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar pek fazla bilgimiz yok ama oto av ekleyecek kadar şükür bilgim var fakat şöyle bi sorun var syerr almadan game build ettim sorun yok game de aktif olarak çalışmakta fakat şöyle bi sorunumuz var Pack'e ekledim packtede sorun yok ama F5 tuşuna bastığım anda Auto Hunt v2 açılmıyor Klavye kombinasyon sistemi var içerisinde yardımcı olabilecek var mı gerçekten pack konusunda gram bilgim yok.
ui.py deki bi fonksiyonun eksikliğinden kaynaklı o akşam atarım şuan aklıma gelmiyorMerhabalar pek fazla bilgimiz yok ama oto av ekleyecek kadar şükür bilgim var fakat şöyle bi sorun var syerr almadan game build ettim sorun yok game de aktif olarak çalışmakta fakat şöyle bi sorunumuz var Pack'e ekledim packtede sorun yok ama F5 tuşuna bastığım anda Auto Hunt v2 açılmıyor Klavye kombinasyon sistemi var içerisinde yardımcı olabilecek var mı gerçekten pack konusunda gram bilgim yok.
Tamamdır açtım da şimdi sorun şu game build aldım karakter atarken çince oldu bunun sebebi nedir ve auto_hunt komutu çalışmıyor 

ui.py deki bi fonksiyonun eksikliğinden kaynaklı o akşam atarım şuan aklıma gelmiyor
Notped ayarın bozuktur ve büyük ihtimal cmd generali bozmuşsun yedeğini geri yükleTamamdır açtım da şimdi sorun şu game build aldım karakter atarken çince oldu bunun sebebi nedir ve auto_hunt komutu çalışmıyor![]()
Çok teşekkür ederim fix de tek sıkıntım Dbye ekleme yaparken item_proto.txt de 38014 de tür değiştirince db açılmıyorNotped ayarın bozuktur ve büyük ihtimal cmd generali bozmuşsun yedeğini geri yükle
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)