Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Merhaba Owsap 6.2.4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Selahattin ACAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 209
  • Etiketler Etiketler
    yardım

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar pek fazla bilgimiz yok ama oto av ekleyecek kadar şükür bilgim var fakat şöyle bi sorun var syerr almadan game build ettim sorun yok game de aktif olarak çalışmakta fakat şöyle bi sorunumuz var Pack'e ekledim packtede sorun yok ama F5 tuşuna bastığım anda Auto Hunt v2 açılmıyor Klavye kombinasyon sistemi var içerisinde yardımcı olabilecek var mı gerçekten pack konusunda gram bilgim yok.

Merhabalar pek fazla bilgimiz yok ama oto av ekleyecek kadar şükür bilgim var fakat şöyle bi sorun var syerr almadan game build ettim sorun yok game de aktif olarak çalışmakta fakat şöyle bi sorunumuz var Pack'e ekledim packtede sorun yok ama F5 tuşuna bastığım anda Auto Hunt v2 açılmıyor Klavye kombinasyon sistemi var içerisinde yardımcı olabilecek var mı gerçekten pack konusunda gram bilgim yok.
ui.py deki bi fonksiyonun eksikliğinden kaynaklı o akşam atarım şuan aklıma gelmiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri