- Konular
- 1
- Online süresi
- 22h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 203
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar pek fazla bilgimiz yok ama oto av ekleyecek kadar şükür bilgim var fakat şöyle bi sorun var syerr almadan game build ettim sorun yok game de aktif olarak çalışmakta fakat şöyle bi sorunumuz var Pack'e ekledim packtede sorun yok ama F5 tuşuna bastığım anda Auto Hunt v2 açılmıyor Klavye kombinasyon sistemi var içerisinde yardımcı olabilecek var mı gerçekten pack konusunda gram bilgim yok.
- Konular
- 69
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 2,103
- DevLira
- 45
ui.py deki bi fonksiyonun eksikliğinden kaynaklı o akşam atarım şuan aklıma gelmiyorMerhabalar pek fazla bilgimiz yok ama oto av ekleyecek kadar şükür bilgim var fakat şöyle bi sorun var syerr almadan game build ettim sorun yok game de aktif olarak çalışmakta fakat şöyle bi sorunumuz var Pack'e ekledim packtede sorun yok ama F5 tuşuna bastığım anda Auto Hunt v2 açılmıyor Klavye kombinasyon sistemi var içerisinde yardımcı olabilecek var mı gerçekten pack konusunda gram bilgim yok.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 22h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 203
- DevLira
- 0
Tamamdır açtım da şimdi sorun şu game build aldım karakter atarken çince oldu bunun sebebi nedir ve auto_hunt komutu çalışmıyor 

ui.py deki bi fonksiyonun eksikliğinden kaynaklı o akşam atarım şuan aklıma gelmiyor
- Konular
- 69
- Çözüm
- 9
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 2,103
- DevLira
- 45
Notped ayarın bozuktur ve büyük ihtimal cmd generali bozmuşsun yedeğini geri yükleTamamdır açtım da şimdi sorun şu game build aldım karakter atarken çince oldu bunun sebebi nedir ve auto_hunt komutu çalışmıyor![]()
- Konular
- 1
- Online süresi
- 22h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 203
- DevLira
- 0
Çok teşekkür ederim fix de tek sıkıntım Dbye ekleme yaparken item_proto.txt de 38014 de tür değiştirince db açılmıyorNotped ayarın bozuktur ve büyük ihtimal cmd generali bozmuşsun yedeğini geri yükle
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)