- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Biraz araştırdım ve güzel buldum. Sizinle ileri ki zamanlar da çalışabilirim. Yalnız şunu sormak istiyorum. Birçok çalışanın şikayeti yardım etmeme konusu(sizin için söylemiyorum.) çalışanların söyledikleri, firmalar bir sorunumuz olduğunda geç yardımcı oluyor veya olmuyor veya para karşığı yapmaya çalışıyorlar diyorlar. Bunu öğrenmek istiyorum sizin yardım etme şekliniz nedir ? Ben size belli bir ücret ödeyeceğim ve bir sorun olduğunda sizden yardım isteyeceğim. Siz bana nasıl bir şekilde yardım edebilirsiniz ?
Merhaba, geç cevap verme gibi bir durum olmaz merak etmeyiniz. Onun dışında bizden kaynaklı bir problem varsa yapılır ufak tefek oyun içi destek verilir ama oyunu istediğiniz gibi dizayn etmemekteyiz. Onun dışında bir problem yaşamazsınız.
- Konular
- 63
- Online süresi
- 1m 8s
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 119
- DevLira
- 0
% 100 Güven içerir. Düşünmeden Alabilirsiniz.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
BEYLER İŞLERİNİ DÜZGÜN YAPIYOLAR MALININ ARKASINDA YANİ ÜÇÜNCÜ 2 TANE FİLES DEĞİŞTİRDİK ŞİMDİ 3 ÜNCÜYÜ DEĞİŞTİRMEK İSTEDİK HEMEN DEĞİŞTİRİYOLAR SÖZÜMÜZÜ İKİLETMEDEN HALLETTİLE 10 ÜZERİNDEN 9 U HAK EDİYOR
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)