Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Buyukweb.com - Nasıl bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 164
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Büyükweb ile çok çalıştım zamanında çok memnundum bazı aksilikler oluyordu eyw. öyle böyle çözüyorduk ama sonradan ya mt2 yöneticisi değişti ya da ekip hepsi değişti son 2 server alışımda istenilen gibi değildi hiçbir şey sorunlar vardı ama bu dediğim 2 3 sene önce tabii şuan nasıl bilemem ama araştırmama göre iyi diyorlar yorumlarda vs. şikayet konularına baktığımda çoğu bilgi sahibi olmadığı için açılan konular. Tekrar almayı düşünüyorum umarım eskisi gibi değildir. :crazy:

Büyükweb ile çok çalıştım zamanında çok memnundum bazı aksilikler oluyordu eyw. öyle böyle çözüyorduk ama sonradan ya mt2 yöneticisi değişti ya da ekip hepsi değişti son 2 server alışımda istenilen gibi değildi hiçbir şey sorunlar vardı ama bu dediğim 2 3 sene önce tabii şuan nasıl bilemem ama araştırmama göre iyi diyorlar yorumlarda vs. şikayet konularına baktığımda çoğu bilgi sahibi olmadığı için açılan konular. Tekrar almayı düşünüyorum umarım eskisi gibi değildir. :crazy:

Merhaba, destek sistemimiz harika çalışmaktadır ve alanında en uzman arkadaşlarla çalışmaktayız uzun süredir sorunsuz ve problemsiz hizmet vermekteyiz.

Gerçekden güvenilir . İlgi ve saygı içerisinde çalışan bir ekipdir. Hiç bir sorunla karşı kalmazsınız. %100 güvenlidir. :) !!!

az kalır mükemmelin ötesinde

logo1.jpg

Merhaba, 2009 yılından bu güne kesintisiz olarak on binlerce kişiye hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kadar yüksek müşteri sayısı içinde bizden memnun kalma oranı %99 un altına hiç inmedi ve sizde bu memnuniyetinizi bizden hiç gizlemediniz, teşekkürler.

Kuruluşumuzdan beri sadece kendimizi geliştirmek ve insanlara daha keyifli zaman geçirmek için çalışıyoruz. Sizlerinde bizimle olan deneyimlerinizi dinlemekten keyif duyacağız ve diğer insanlar sizlerin vasıtası ile hakkımızda bilgi sahibi olacaklar.

Kurulduğumuz günden beri en iyi olmak için ve en iyi olduktan sonra da iyiler arasından çıkmamak için çok çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

Yorumlarınız bizim için değerlidir, teşekkürler...​
Çalışılabilecek değerli ve nadir bulunur bir firma. Herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
Doğan A.

TMMO'da reklamını görerek giriş yaptığım bir firma, Herkes gibi reklam verilmiştir Kesin kötüdür vs. Tarzında düşüncelere bende kapılıp temkinli yaklaştım. Sonuç Mükemmel !! Umarım uzun yıllar çalışırız -_-

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri