- Konular
- 4
- Online süresi
- 11h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 114
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Ben buyukweb'i bizzat tavsiye ediyorum.Çalışanları gayet disiplinli gereği yerde ilgileniyorlar ve herhangi bir eksiklik söz konusu olduğunda yardımcı oluyorlar.Kendilerine tekrardan teşekkür ediyor yollarının açık olmasını diliyorum.
~ Ömer KESKİN
Ben buyukweb'i bizzat tavsiye ediyorum.Çalışanları gayet disiplinli gereği yerde ilgileniyorlar ve herhangi bir eksiklik söz konusu olduğunda yardımcı oluyorlar.Kendilerine tekrardan teşekkür ediyor yollarının açık olmasını diliyorum.
~ Ömer KESKİN
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Teşekkürler, v1-v2 ve saltanat filesimiz hazırdır, tanıtımlar ve yeni reklamlarımızı hazırlıyoruz bekleme de kalınız...
- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhabalar,
Size ait 4 şikayet okudum ?
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Merhabalar,
Merhaba, aktif veya çözülmemiş herhangi bir şikayet yok. 2009 yılından beri on binlerce insana hizmet sağladık ve sağlıyoruz ve bu kadar müşteri sayısına göre şikayet oranı çok az zaten.
- Konular
- 91
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba, aktif veya çözülmemiş herhangi bir şikayet yok. 2009 yılından beri on binlerce insana hizmet sağladık ve sağlıyoruz ve bu kadar müşteri sayısına göre şikayet oranı çok az zaten.
Merhaba,
Biraz araştırdım ve güzel buldum. Sizinle ileri ki zamanlar da çalışabilirim. Yalnız şunu sormak istiyorum. Birçok çalışanın şikayeti yardım etmeme konusu(sizin için söylemiyorum.) çalışanların söyledikleri, firmalar bir sorunumuz olduğunda geç yardımcı oluyor veya olmuyor veya para karşığı yapmaya çalışıyorlar diyorlar. Bunu öğrenmek istiyorum sizin yardım etme şekliniz nedir ? Ben size belli bir ücret ödeyeceğim ve bir sorun olduğunda sizden yardım isteyeceğim. Siz bana nasıl bir şekilde yardım edebilirsiniz ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)