- Konular
- 0
- Online süresi
- 5h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 28
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1- KURUMSAL FİRMA DEDİĞİN DİSİPLİNLİ SAYGILI ÜSLÜPLÜ OLUR
2- KURUMSAL FİRMA DEDİGİN İLGİLİ HOŞGÖRÜLÜ OLUR
3- KURUMSAL FİRMA DEDİGİN ANLIK BİR SORUNDA İLGİLENİR
BUNLARIN HİÇ BİRİ VARMI SİZDE YOK - KONU BİTMİŞTİR
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
kusura bakmayında hizmet veren yerin sinirlenip üslüp bozan yerden kurumsal bir şirket olmadıgı anlamına gelmektedir
bunuda boşuna biz kurumsalız diye anlatmanıza gerek yok sorunu çözmeden önce engellerim diyorsunuz
engellerim diyen bir firma dolandırıclıktan başka hiç bir şey değildir bunu neden anlatıyorsunuzki kime sorsanız aynı şeyi söyler
biz buradan hizmet vermiyoruz ticket atınız musait oldugum zaman ticketten bakarım whatshaap hizmetini neden kullanıyorsunuz o halde ?
Peki ticket ticket diyorsunuzda nereye kadar ticket atılacak ?
parayı aldınzı toz oldunuz sende bilmiyorsun anlamıyorsun metin2den ama ne yazıkki durumu sonradan çözdün bunlarıda sonradan yapmayıp baştta yapma gereği duysaydın böyle sorunlarda yaşanmazdı
1- KURUMSAL FİRMA DEDİĞİN DİSİPLİNLİ SAYGILI ÜSLÜPLÜ OLUR
Bizim metin2 müşterilerine kurumsalız diye bir iddiamız yok zaten.
Whatsappdan engellemekte hiç bir zaman dolandırıcılık olmaz. Whatsapp ile bir işiniz yok destek alanı orası değil. Ne zaman ki haksız yere hizmetinizi iptal ederiz o zaman size karşı hata yapmış oluruz.
Bu şuna benziyor, siz bir araba bayisine gidip araç aldınız ve bayiye diyorsunuz ki bana araba kullanmayı öğret. O bayi yeterince kurumsal ama size oradan kimse araba kullanmayı öğretmeye kalkmaz.
Bu gaz, bu fren, bu vites derler gönderirler.
Siz bizden bu ürünü almadan önce de canlı destekte oyun içi destek var mı dediniz değil mi?
O konuşmalarıda tek tek çıkarayım mı? Bizde size hayır, ücretli olarak alabilirsiniz dedik değil mi?
---------------------
Durumu sonradan çözmeye gelince anlayıp anlamamak ile ilgisi yok o konunun. Binde bir olan bir şey olmuş ve exe bozulmuştu. Yani oyuna tıklayınca girişe tepki vermiyordu. Baktık, anladık ve çözdük saatler sürmedi çözmemizde.
Nereye kadar ticket atılacak?
Diğer bütün metin2 müşterileri ihtiyaçları kadar ticket atıyorlar, sizde oraya kadar atacaksınız.
Oyun içi destek vb. hizmetleri de ücretli alacaksınız.
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Online süresi
- 5h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 28
- DevLira
- 0
Dİyorsunuzki sizin gibi insanlara metin2 veriyoruz diye
sen bu işi nereden ögrendin acaba ? bilmedenmi öğrendin onuda geçiyorum
madem böyleleri var ne diye bu işi yaparak satıyorsunuz ?
sen önce git üslübünü düzelt müsterirlerle nasıl konusup konusmuyacağını ögren farklı firmalarda barınamazsın sen
senin ürettigin firma üst düzey bir firma değil bile neden disipsizliginden dolayı her gelen gidene böyle yaparsan müsteri kalmaz
sen önce git üslübünü düzelt müsterirlerle nasıl konusup konusmuyacağını ögren farklı firmalarda barınamazsın sen
senin ürettigin firma üst düzey bir firma değil bile neden disipsizliginden dolayı her gelen gidene böyle yaparsan müsteri kalmaz

- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Dİyorsunuzki sizin gibi insanlara metin2 veriyoruz diye
senin ürettigin firma üst düzey bir firma değil bile neden disipsizliginden dolayı her gelen gidene böyle yaparsan müsteri kalmaz![]()
Kısır bir döngüye girdiniz. Biz zaten resimli anlatım veriyoruz bu insanlara ve onların %99'u yapıyor. Bize 100 müşteriden 1 tanesi sizin gibi denk geliyor ve ayarlarımız ile oynuyor hepsi sizin gibi değil yani. Çok nadir gelmektedir.
Üst düzey, alt düzey tartışmasına girmeyeceğim. Benim firmamın bugün Türkiye'nin en büyük web master forumlarında reklamları var. Yüzlerce kurumsal müşterisi var. Sen bizden alış veriş yaptın diye o düzeye inmiyoruz biz. Artık konuşacak bir şey yok. Ben mesajları sildirmeyeceğim haklı olduğum için raporlasam silerler zaten. Kalsın insanlar okusun. Daha fazla yazmasınza gerek yok.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)