HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sen kendi haksız oldugun mesajları neden atmıyorsun peki saklama gereğine ne gerek duyuyorsun ?Arkadaşlar görüyorsunuz değil mi pişkinliği. Adamın gözünün önünde kendi yaptığı ayarlara entere bastım girmedi ve sildim, tekrar kendim navicat giriş ayarlarını yaptım entere bastım girdi.
Cehaleti görüyor musunuz bana ilk girişte sorun yaşadı, başka şekil yaptı diyor. İlk giriş dediği de kendi ayarlarında entere basmam
Whatsapp konusuna gelince :
Engelleyeceğim dedim ve engelledim. Whatsapp dan destek alamazsınız. Size en başta bunu yazmıştık ekran görüntüsü :
Ekli dosyayı görüntüle 78658
Pişkinliğe devam edebilirsiniz. Sorun yok. Alışığız biz bu kitleye. Bu oyunu oynayan sizin gibi insanlarda var ne yazık ki.
2.si parayı alıp köşe bucak yapıyorsunuz tickete canlıya wp ye tek kişi bakıyor ama nedense wpye bakmıyoruz
ne diye açıp orada hizmet sağlıyorsunuz acaba ?
sen kendi haksız oldugun mesajları neden atmıyorsun peki saklama gereğine ne gerek duyuyorsun ?
2.si parayı alıp köşe bucak yapıyorsunuz tickete canlıya wp ye tek kişi bakıyor ama nedense wpye bakmıyoruz
Olay çok basit, benim haksız olduğum tek konu üslup olabilir ki bunu da siz bizi suçlamak yerine veya whatsapp dan yazmak yerine ticketten iletseydiniz asla yaşamazdınız.
Ben zaten siz alakasız şeyler söyledikçe sinirlendiğim için siz yerine sen vb. şeyler kullanmış olabilirim bunlarıda paylaşabilirsiniz.
Bizi dolandırıcık ile suçlayan sizsiniz hizmeti almışsınız bir problem yok. Teknik olarak bir sorunda yok.
İlk ürünü aldığınızda oyun açılmadı hemen aksiyon alıp, exe nin bozulduğunu tespit ettik ve tekrardan derlemesini yaptık mesela. Biz zaten bizden kaynaklı hatalarda aksiyon almaktayız.
1 Kişi sisteme bakmıyor.
Satış öncesi desteğe 1 kişi bakıyor ve siz canlı desteğe de bağlandığınızda karşınızda ki kişinin isminin satış temsilcisi olduğunu görebilirsiniz.
Metin2 destek departmanı farklı. Forumun en iyi developperlerinden birisi bakıyor o alana.
Zaten dikkat ederseniz fiyat almak için attığınız tickete ben değil o cevap verdi. Burada siz işi yokuşa sürmek yerine en başta ticket ile irtibat kursanız zaten asla uzamayacaktı olay.
kusura bakmayında hizmet veren yerin sinirlenip üslüp bozan yerden kurumsal bir şirket olmadıgı anlamına gelmektedir
bunuda boşuna biz kurumsalız diye anlatmanıza gerek yok sorunu çözmeden önce engellerim diyorsunuz
engellerim diyen bir firma dolandırıclıktan başka hiç bir şey değildir bunu neden anlatıyorsunuzki kime sorsanız aynı şeyi söyler
biz buradan hizmet vermiyoruz ticket atınız musait oldugum zaman ticketten bakarım whatshaap hizmetini neden kullanıyorsunuz o halde ?
bunuda boşuna biz kurumsalız diye anlatmanıza gerek yok sorunu çözmeden önce engellerim diyorsunuz
engellerim diyen bir firma dolandırıclıktan başka hiç bir şey değildir bunu neden anlatıyorsunuzki kime sorsanız aynı şeyi söyler

biz buradan hizmet vermiyoruz ticket atınız musait oldugum zaman ticketten bakarım whatshaap hizmetini neden kullanıyorsunuz o halde ?
Peki ticket ticket diyorsunuzda nereye kadar ticket atılacak ?
parayı aldınzı toz oldunuz sende bilmiyorsun anlamıyorsun metin2den ama ne yazıkki durumu sonradan çözdün bunlarıda sonradan yapmayıp baştta yapma gereği duysaydın böyle sorunlarda yaşanmazdı
parayı aldınzı toz oldunuz sende bilmiyorsun anlamıyorsun metin2den ama ne yazıkki durumu sonradan çözdün bunlarıda sonradan yapmayıp baştta yapma gereği duysaydın böyle sorunlarda yaşanmazdı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)