noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Buyukweb.com - Nasıl bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 164
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

paket satın aldım ilgisizlik çok var engelleme vb gibi durumları mevcut
sorun mevcut sorunu çözmüyorlar daha sorunu tam bilmeden kanıtlarıyla atmama rağmen sorun bilgisayarınızda var diyor :)

paket satın aldım ilgisizlik çok var engelleme vb gibi durumları mevcut
sorun mevcut sorunu çözmüyorlar daha sorunu tam bilmeden kanıtlarıyla atmama rağmen sorun bilgisayarınızda var diyor :)

Merhabalar, evet navicata hatalı bağlantı yaptığı için sorunun bizden kaynaklı olduğunu yazan, whatsapp destek hattımızın olmadığını daha aldığı an iletmemize rağmen whatsapp dan yazmaya devam eden (ticket atmak bu kadar zor olmamalı) bir metin2 müşterisi.

navicat.png

Gördüğünüz gibi wp konuşmaları anydesk ile bağlanıp navicatına giriş yaptık.

Şimdide kendini gm yapamıyor gene başladı ve işin ilginç yanı biz navicat bağlantısı nasıl yapılır, putty nasıl yapılır, gm nasıl olunur hepsini anlatıyoruz.

Anlattığımız adres : https://blog.buyukweb.com/

Bu kitle ne yazık ki bizi çok yoruyor. Okuduğunu, gördüğünü yapamayıp bizi suçluyorlar ve biz sorun yok bakın diyince özür dileyen dahi yok.

Mesajı bilerek report edip sildirmeyeceğim kalsın utanır belki.

NE KONUDA ÖZÜR DİLİYECEĞİMKİ ENGELLERİM DİYEN FİRMADAN NE HİZMET BEKLENİR ?
ENGELLERİM DEMEDEN ÖNCE BUNLARI YAPMIŞ OLSA SORUN OLMUCAKTI KENDİSİDE İLK GİRİNCE SORUN YAŞADI SONRA ONLARIN ANLATIGI GİBİ YAPMAYIP BAŞKA ŞEKİL YAPIP YAPMAYA ÇALIŞTI :)

NE KONUDA ÖZÜR DİLİYECEĞİMKİ ENGELLERİM DİYEN FİRMADAN NE HİZMET BEKLENİR ?
ENGELLERİM DEMEDEN ÖNCE BUNLARI YAPMIŞ OLSA SORUN OLMUCAKTI KENDİSİDE İLK GİRİNCE SORUN YAŞADI SONRA ONLARIN ANLATIGI GİBİ YAPMAYIP BAŞKA ŞEKİL YAPIP YAPMAYA ÇALIŞTI :)

Arkadaşlar görüyorsunuz değil mi pişkinliği. Adamın gözünün önünde kendi yaptığı ayarlara entere bastım girmedi ve sildim, tekrar kendim navicat giriş ayarlarını yaptım entere bastım girdi.

Cehaleti görüyor musunuz bana ilk girişte sorun yaşadı, başka şekil yaptı diyor. İlk giriş dediği de kendi ayarlarında entere basmam :)

Whatsapp konusuna gelince :

Engelleyeceğim dedim ve engelledim. Whatsapp dan destek alamazsınız. Size en başta bunu yazmıştık ekran görüntüsü :

navicat.png

Pişkinliğe devam edebilirsiniz. Sorun yok. Alışığız biz bu kitleye. Bu oyunu oynayan sizin gibi insanlarda var ne yazık ki.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri