bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pazar Başlık Görünümü

ismailapa42

IDarkAuroI
TM Üye
Konular
108
Çözüm
4
Online süresi
10d 49m
Reaksiyon Skoru
378
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
189
MmoLira
1,438
DevLira
18
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkdaşlar Resimde Gördüğünüz Başlık Görünümünü Değiştirmek İstiyorum Nerden Değiştirilir Bilgisi Olan Varmı ?

Soru Güncellendi, Sıfırdan Normal Pazar Sistemi Yapmak İstiyorum Başka Bİr İteme tıklayarak açılan yapmayı Bilen Varmıdır yardımcı olabilecek metaryel neler yardımcı olurmusnuz ?

dG5ZO4.png

Son düzenleme:
Şuan şehir dışındayım. Cumartesi eve geçtiğimde pc me göz atıcam. Yardımcı olmaya çalışırım

Tamam kardeşim seni bekliyor olacağım.

Artı başka bilen varsa güncell arkadaşlar

Soru Güncellendi, Sıfırdan Normal Pazar Sistemi Yapmak İstiyorum Başka Bİr İteme tıklayarak açılan yapmayı Bilen Varmıdır yardımcı olabilecek metaryel neler yardımcı olurmusnuz ?

Şöyle bir mantık olur mu sizce 2 yazı rengi belirsin 1.normal 2.si tıkladığı renk olsun click olayını yaptıktan sonra rengini değiştirsin 1 2 dakika hafıza tutsa yeterli bence

Şöyle bir mantık olur mu sizce 2 yazı rengi belirsin 1.normal 2.si tıkladığı renk olsun click olayını yaptıktan sonra rengini değiştirsin 1 2 dakika hafıza tutsa yeterli bence

yok kardeşim o zaten forumda mevcut ben başlığı değiştirmek istiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri