HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Longju 2kapandı 83 leveldim neden kapatıldıgını bilen varsa yorum pls.
2 hafta oldu kapatılalı sen daha sorosun 91mt2 demi 91mt2 deyse benim adım TURKO636 herez tanır 91mt2deki
türkiyede çok kişi oynadığı için kapatıldı. ama konsoloslukta fln var diyolar benimde fazla bilgim yok.!
arkadaşlar bu çinliler kendilerini bişe sanıyo bakın gercek siteyi kapatıp başkabir site kurmuşlar size herşeyi anlatcam.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yazın ama bunu google'la yazın çünkü sayfayı çeviri yapcaksınız yani tükçelerştirin Kullanıcı adını yazın.altında sosyal güvenlik sorusuna : 790920-2910210 bunu yazın alta şifre ve gine şifre 2. bölüme bi isim yazın sallayın gene üste verdiğim güvenlik numarası ve alta kullanıcı adınızı yazın ilk yazdığınız ve gene güvenlik numarası sonra en alttaki soldaki buttona basın çarınız hazır indirme linkini bilmiyorum arkadaşım indirmiş cd ye atmış ondan aldım anlattıklarımı site açıkken yapın kolay olur +rep midir nedir o nasıl bişe bilmiyom vermenize gerek yok insanlık öldümü.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)