Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[LUA] Otomatik Event Guesti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kardesim bu questi oz eventini kendi baslatıp kendi ödül veriyormu ve mesela ay ısıgı eventi var sayalım mob la yapacaz mob'u kendisimi atıyor yani gm olmadan tüm işi kendisi yapacak gm 1 ay gelmese oyuna oyuncular madur kalmıcak sekildemi bu quest yazdım ama skype nize tesekür ederim ve bugun gibi sistemlerden anlayan varsa lütfen skypeden ekleyin fb_emre_aksu_1990@hotmail.com

Öncelikle iyi forumlar.

Piyasada otomatik event diye geçen bir saçmalıktır arkadaslar bu.
Açıklayayım:

Bütün kodlar 'login' üzerine yazılı, yani oyuna event saatinde birisi giriş yapmadığı takdirde işe yaramaz.
Şimdi diyeceksiniz oyuna birisi girmediğinde açılmamasının bir önemi yok zaten gerek yok diye;
Anlatmak isteğim şu, event saatinden önce oyunda a useri olsun. Event saatleri arasında oyuna kimse girmezse eğer ve ya kimse ışınlanmazsa bu quest çalışmaz. Yani questi tetikleyen bir şey yok. Örneğin, oyuna girecek olan b useri oyuna event saatleri içerisinde herhangi bir zamanda girdiği zamanda çalışır yani saati saatine çalışmaz. Kesinlikle çalışmaz. Ama eğer diyorsan benim serverimde user çok, questte belirtilen zamanda kesinlikle bir ışınlanma ve ya giriş olur. O zaman çalışır, ona sözüm yok.

Ayrıca OX yapabiliyor saçmalığı da nereden çıktı. Kodlamaya bakılırsa en son CUMA gününe kod var. Ve event takviminde OX yarışması için Pazar gününü vermişsin.

Tekrar söylüyorum hiç de sağlıklı bir quest değil ve OX yapabiliyor yalanı da var. Piyasada otomatik event diye heryerde geçen bir saçmalıktan başka birşey değildir. Bildirilecektir.

İyi günler diliyorum.

Teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar, Forumda Bulamadım Böyle Birşey Olanlarda Konu Editleyip Konuyu Kapattırmış Gözümden Kaçtıysa Forumda Varsa Bölüm Moderatörleri ve Bölüm Adminleri Düzenleyip Konuyu Kapatabilirler
Unutmadan Söyleyeyim quest Bana Ait Değildir. [ALINTIDIR]
Sonra Bazıları Çıkıp Ters Konuşmasın :)

Çok yararlı olabilecek bir quest . Her oyuncu etkinliklerin ne zaman olacağını görebiliyor. Ayrıca sistem günü ve saati gelince otomatik eventi başlatıyor.

Metin2 Otomatik Event Questi Kurulumu ;
İlk Olarak dosyayı indiriyoruz

• Filezilla'ya Giriş yapıyoruz.
    • /usr/game/share/locale/turkey/quest Yerine giriş sağlıyoruz.
    • Questi Oraya Atıyoruz
    • Putty(SSH)'yi açıyoruz arından login oluyoruz.
    • cd /usr/game/share/locale/turkey/quest yazıyoruz.
    • ./qc oto_event.lua yazıyoruz ardından entera basıyoruz
    • Oyunumuza girip GameMaster Hesabımız'dan /reload q yaparak questi aktif ediyoruz.
Görsel atma imkanınız varmı hocam? teşekkürler bu arada elinize sağlık.

Ellerine sağlık :)

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri