- Konular
- 531
- Online süresi
- 4h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 202
- MmoLira
- 130
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En son Hero'ya girdiğimde bir runik 50 ot kadar falandı yanlıs hatırlamıyorsam. Server'da itemler iyice pahalanmış. Ben ise 3 yıl önce ki Hero serverini açmayı düşünüyorum.
Runik 25-30 ot arası olacak. ancak nesne markette parayla satılan itemler(yüzük,pet, v.s) ot ile alınacak, parayla item alınmayacak. Bunun sebebi ise serverin yeni açılmış olması.
Örneğin pet ve yüzükler 25 ot ile alınabilecek.
Eğer 50-100 oyuncu kadar topluluk oluşursa açmayı düşünüyorum. Server kaliteli olacak kendi sunucumda açacağım için kapanma riski olmayacak. Birtek alan adı .tk olur oda server tutana kadar sonra .com'a çeviririm
Runik 25-30 ot arası olacak. ancak nesne markette parayla satılan itemler(yüzük,pet, v.s) ot ile alınacak, parayla item alınmayacak. Bunun sebebi ise serverin yeni açılmış olması.
Örneğin pet ve yüzükler 25 ot ile alınabilecek.
Eğer 50-100 oyuncu kadar topluluk oluşursa açmayı düşünüyorum. Server kaliteli olacak kendi sunucumda açacağım için kapanma riski olmayacak. Birtek alan adı .tk olur oda server tutana kadar sonra .com'a çeviririm
- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
*Metin2 Kurulum ile ilgili konular açmak yasaktır.*Yardım Konuları Açmak Yasaktır.Yardım almak istiyorsanız Metin2 PvP Soru - Cevap bölümüne göz atın.*Ek Olarak Bölümde Konu Açabilmek için TM Üye Olmak Gerekiyor.Gerekli Bilgileri BU KONUDANBulabilirsiniz.
- Konular
- 11
- Online süresi
- 44m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 99
- MmoLira
- 51
- DevLira
- 0
sana ortak olmaktan gurur duyarım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)