romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Biyolog Sistemi. !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Katılıyorum sana kardeşim.

Level değilde düzenlemeyle istediği bir görevi seçilip bitirene kadar devam etmeli, göreve göre düşmesi daha iyi olur zelkova düşürecek birinin leveli kırmızı hayalet ağacıyla çakışırsa bu seferde zelkova düşüremeyecek bu durumda

Sistemin şu şekilde olması taraftarıyız yanlışlık olmasın. Zelkova görevi alındığı taktirde gidip zelkova düşürebilinecek. Kemgöz ya da Lider Notu düşüremeyecek. Yani bir nevi sadece seçmeli biyolog olacak sırayla değil istediğimiz sırada yapılacak. Çoğu kişi bu şekilde düşünüyor gibi görünüyor. Bu şekilde düzenlenmesi de daha uygun olacaktır.

Şimdi ne gibi kararlar alınıp düzenleme yapıldı. Daha öncede belirttiğim gibi herkes 1 hafta içerisinde tüm biyologu bitirebilir durumda ve bu tüm oyunun gidişatını değiştirebilir. Ben kendim 3 ayda biyologu bitimiş biri olaraktan bu kadar konuşup sunduğumuz çözümlerden bir tanesi bile kabul edilip onaylanmadı mı ? Gün geçtikçe oyuncular biyologlarını bitiriyor çünkü @Shorty

Sistemin şu şekilde olması taraftarıyız yanlışlık olmasın. Zelkova görevi alındığı taktirde gidip zelkova düşürebilinecek. Kemgöz ya da Lider Notu düşüremeyecek. Yani bir nevi sadece seçmeli biyolog olacak sırayla değil istediğimiz sırada yapılacak. Çoğu kişi bu şekilde düşünüyor gibi görünüyor. Bu şekilde düzenlenmesi de daha uygun olacaktır.
Bence ıstedıgımız sıradan başlamamız cook sacma olur. Sonuçta herseyin bir sırası vardır. bu sıraya uyularak gıdılmesı daha mantıklıdır.

@Shorty

Türkay bey : Bırde şöyle bır durum var, Her malzemeden Birer tane saate bır verebılıyorsun bu cok yanlış. okadar insanın emeği Cope gıtmıs oluyor. ben ''YAKLASIK'' bir Ayda Lider notuna geldim. Şimdi ki Bıyolog yapanlar ise 1 haftada maxımum 2 haftada Bıyologlarını Bitirebılırler. Bız Gece gunduz demeden Sırasıyla Bıyolog Vermeye calıstık. Ben 1 ayın sonucunda Ancak Lider notunun yarısına kadar gelmişken. Sımdı'ki ler maximum 2 haftada bıyologun bıtırmeleri Bizim için cook Haksızlık olmuş oluyor. Yani Onun için Bıyologların Eskı Sistemine Gelmesi daha Mantıklı olur..

Bence ıstedıgımız sıradan başlamamız cook sacma olur. Sonuçta herseyin bir sırası vardır. bu sıraya uyularak gıdılmesı daha mantıklıdır.

@Shorty

Türkay bey : Bırde şöyle bır durum var, Her malzemeden Birer tane saate bır verebılıyorsun bu cok yanlış. okadar insanın emeği Cope gıtmıs oluyor. ben ''YAKLASIK'' bir Ayda Lider notuna geldim. Şimdi ki Bıyolog yapanlar ise 1 haftada maxımum 2 haftada Bıyologlarını Bitirebılırler. Bız Gece gunduz demeden Sırasıyla Bıyolog Vermeye calıstık. Ben 1 ayın sonucunda Ancak Lider notunun yarısına kadar gelmişken. Sımdı'ki ler maximum 2 haftada bıyologun bıtırmeleri Bizim için cook Haksızlık olmuş oluyor. Yani Onun için Bıyologların Eskı Sistemine Gelmesi daha Mantıklı olur..

Lütfen kendinizi düşünecek şekilde yorumlar yapmayınız. Birazcık şu sunucunun kaderini ve geleceği düşünerek yorum yaparsanız sevinirim. Eğer bu kadar kendinizi düşünecek şekilde düzenlenirse bu sunucunun canlanma olasılığı olmaz ondan sonra tek diyeceğiniz sunucu canlanmıyor o olmuyor bu olmuyor. Bunun yapılmasındaki amaç yeni gelecek oyuncuların biyologları bitmiş çoğu karakter ile karşı karşıya getirmek konusunda ki çözüm yoludur. Yapılan olayın çok free bir şey olduğu konusunda hem fikiriz. Fakat seçmeli görev özelliği ile en azından yeni gelen (yaz döneminde sunucuların canlanacağını düşünerek) seviyelerine önem vermeleri ve oyundaki canlılığı arttırma konusunda bir çalışma olduğunu biliyoruz. En azından eski oranlar ile seçmeli görev mantığı ile ilerlemesi herkes için iyi olacaktır. Bütün görevleri aynı anda vermek ve oranlarının %60'a kadar arttırmak oyunu emek sunucusu yapmaktan çıkaracağı ve "Orta Emek" sunucusu haline getireceği düşüncesindeyim. Fakat bu konuya hızlı bir çözüm getirilmeli ve sonuçlandırılmalıdır. Çünkü oyundaki çoğu karakter tüm biyolog görevlerine başlamış ve %60'lık başarı oranı ile bir hayli yol kat etmiş olacağını ve bu olay değişince de çoğu kişi tepki göstereceğini biliyoruz. Bu yüzden hızlı bir şekilde sonuca varılmalı.

@Shorty @admin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri