Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Biyolog Sistemi. !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Karakter ve item satışı ile ilgili bazı değişiklikler yapacağız. Bunun detaylarını şuan duyurmayacağım ama bu ay içerisinde gerekli detayları sizlere ileteceğiz. Şuan için riske girip karakter ya da item satışı yapmamanızı öneriririm sadece, çünkü geçmişe yönelik bir ban affı olmayacak bu konuyla ilgili. Mayıs ayında bu konuyu çözüme kavuşturacağız sizlerden gelem yoğun talep var çünkü.
Biyolog konusu dağılmasın diye cevap veriyorum sadece. Bu konuda sadece biyologlarla ilgili görüşlerinizi belirtmeye devam etmenizi rica ediyorum

iyi oyunlar

Teşekkür ediyorum konu altında kısa da olsa bilgi verdiğiniz için. Fakat şöyle bir durum mevcut. Türkay geçende yapacağı yeniliklerin duyurusunu yapmıştı fakat geç kalınmış bir duyuruydu. Aktif oyuncu kaybı oldu ve yok denenecek kadar azalırken bu duyurular yapıldı. Bu duyuru çok önceden yapılmış olsaydı oyuncuların biraz daha sabırlı davranacağını düşünüyorum. Sizden ricam sadece duyurusunu yapın milletin haberi olsun. Biz bunu bunu planlıyoruz ve ön görülen tarih mesela Haziran diye. Gecikirse tarih güncellenir kimse niye gecikti diye tepki gösterip oyunu bırakacağını sanmıyorum. Gecikme durumunda ufak mantıklı bir açıklama yeter. Uygulama ve güncellemeler konusunda uygulamayı yapmadan 1 2 gün önce değil 1 hafta önceden gerekirse 1 ay önceden duyurun ki yenilikleri bilelim ve önceden tartışma fırsatı bulalım. Bu oyuncuyu oyunda tutma olarak büyük bir etken. Konuyu bu konu altında uzatmak istemiyorum. Tekrardan cevabınız için teşekkür ederim. @admin

Keith için sadece levele göre düşmesi konusunda düzenleme olabilir eskisi gibi hangi levelde olursan ol düşüyordu şuan 106 level biyoloğu kırmızı hayalet ağacı dalında ama kızıl ormanda metin keserken zelkova düşürüyor kırmızı hayalet ağacı dalı düşmüyor

Level değilde düzenlemeyle istediği bir görevi seçilip bitirene kadar devam etmeli, göreve göre düşmesi daha iyi olur zelkova düşürecek birinin leveli kırmızı hayalet ağacıyla çakışırsa bu seferde zelkova düşüremeyecek bu durumda

Zaten yaptığım yorum sadece Zarkon için değildi. Genel olarak herkesin her itemi düşürüp pazara koyduğu ve piyasanın düşürülüp bu konuda piyasanın öldürüleceği konusundaydı.

Zaten yaptığım yorum sadece Zarkon için değildi. Genel olarak herkesin her itemi düşürüp pazara koyduğu ve piyasanın düşürülüp bu konuda piyasanın öldürüleceği konusundaydı.

Keith serverinde normal item + basma olayı yok denecek kadar az, Pidge serverinde zaten online düşük balık tutan bulamazsınız bu durumda zelkovanın yaratıktan düşmesinde çok bariz bir sakınca yok. Daha önce de ben zelkova görevinde çarı bırakıp 600-700 zelkova kastığımı ve sattıgımı hatırlıyorum

Level değilde düzenlemeyle istediği bir görevi seçilip bitirene kadar devam etmeli, göreve göre düşmesi daha iyi olur zelkova düşürecek birinin leveli kırmızı hayalet ağacıyla çakışırsa bu seferde zelkova düşüremeyecek bu durumda
Herkesin kendi düşüncesi görevler çakışmayacaksa levele göre biyolog görevi itemi düşmesi benim için sorun değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri