- Konular
- 639
- Online süresi
- 5d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 275
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 4,559
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu özellik eşyaların ticaretini geliştirmek amacıyla yapıldı talep edilirse düzenlenebilir.
Ticarete renk getirdi güzel oldu fakat bütün biyologların aynı anda verilebilmesi biraz abartı olmuş gibi aynı anda en fazla 2-3 görev alınsa ve onu bitirmeden diğerine geçilmese daha iyi olabilir bence çünkü malzemeler oldugu zaman 60 saat gibi bir sürede bütün biyologlar bitiyor ve bu sürede hesabında 130 yapılabileceğini düşünürsek Pidge serveri için biraz fazla, Zarkon'u oynamadığım için yorum yapamam, Keith için yerinde bir düzenleme olmuş.
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
Keith için sadece levele göre düşmesi konusunda düzenleme olabilir eskisi gibi hangi levelde olursan ol düşüyordu şuan 106 level biyoloğu kırmızı hayalet ağacı dalında ama kızıl ormanda metin keserken zelkova düşürüyor kırmızı hayalet ağacı dalı düşmüyor
- Konular
- 21,047
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,755,035
- DevLira
- -3
Bunun yerine biyologu tamamlanmış karakterleri olan ve oyunu bırakmış kişilerin karakter devir kısımlarında kolaylıklar sağlanması daha mantıklı bir sonuç olacaktır. Karakter sirkülasyonu olan bir sunucu her zaman aktif oyuncu barındırma oranı daha fazla olur. Tamam karakter satışının yasak olduğunu ve cezasının karakterinin kapatılması olduğunu biliyoruz. Fakat bu konuda bazı esneklikler ve göz ardı edilmeler yapılabilir. Böylelik ile oyunda karakter yığılması durumu olmaz. Zaten oyunda karakter değiştirme ve isim değiştirme nesneleri sürekli pazarlarda satılmakta ve nesne markette de eklenmiş durumda. Bu iki nesnenin amacı zaten karakter satışına izin vermek olduğunu düşünürsek bu durum tekrar düşünülebilir. @Shorty
Karakter ve item satışı ile ilgili bazı değişiklikler yapacağız. Bunun detaylarını şuan duyurmayacağım ama bu ay içerisinde gerekli detayları sizlere ileteceğiz. Şuan için riske girip karakter ya da item satışı yapmamanızı öneriririm sadece, çünkü geçmişe yönelik bir ban affı olmayacak bu konuyla ilgili. Mayıs ayında bu konuyu çözüme kavuşturacağız sizlerden gelem yoğun talep var çünkü.
Biyolog konusu dağılmasın diye cevap veriyorum sadece. Bu konuda sadece biyologlarla ilgili görüşlerinizi belirtmeye devam etmenizi rica ediyorum
iyi oyunlar
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 184
- DevLira
- 0
Ticarete renk getirdi güzel oldu fakat bütün biyologların aynı anda verilebilmesi biraz abartı olmuş gibi aynı anda en fazla 2-3 görev alınsa ve onu bitirmeden diğerine geçilmese daha iyi olabilir bence çünkü malzemeler oldugu zaman 60 saat gibi bir sürede bütün biyologlar bitiyor ve bu sürede hesabında 130 yapılabileceğini düşünürsek Pidge serveri için biraz fazla, Zarkon'u oynamadığım için yorum yapamam, Keith için yerinde bir düzenleme olmuş.
Ticaret canlandırıldı diyorsunuz hocam. Ama şöyle bir sıkıntı var bunu düşünmüyorsunuz. Basit mantık ile ilerlememenizi rica ederim. Ben Zarkon adına konuşayım. Eşya dönüşümlerinde Zelkova istiyor. Dönüşüm konusunda diğer sunuculardan malesef haberim yok. Fakat şöyle bir durum söz konusu. Oyunda herkes Zelkova dalını balık tutma kısmında elde edilebiliyor. Ayrı olarak sadece Zelkova kasmak için biyolog kısmını oraya kadar getirmiş kişiler mevcut oyunda. Kendim öyle bir karakter kasmadım yanlış anlaşılmasın. Fakat bu sefer herkes Zelkova düşürecek ve piyasaya sürecek. Bu tüm biyolog itemleri için geçerli. Herkes lider notu kasıl piyasaya sürecek. Arz Talep meselesi. Herkese düşerse pazara koyulacak biyolog itemlerinin fiyatları düşecektir. Bu pazar arayışından daha çok piyasayı öldürecektir.
Kendim mühendislik okuduğum ve belirli bir yere kadar geldiğim çoğu şeyi yaşadığım için sadece sorun ile gelmiyorum. Her mesajımı inceleyebilirsiniz. Sadece şikayet edip bırakmadım. Her zaman yanında çözümler sundum ki Zarkon sunucunda bu yüzden saygın ve bilinen, tanınan biriyim. Çözüm olarak şu olabilir tekrar söylüyorum. Görev seçimi gelsin. Seviyeye göre mesela 90 level olan kişi gidip zelkova görevini seçsin ve bu bitirene kadar devam etsin. Sadece seçtiği görevin eşyaları düşsün. Aynı anda tüm görevleri vermesi ve tüm görev eşyalarının düşmesi mantıklı bir hareket değil. Bu olay tüm oyun gidişatını etkileyecektir. Taraflı kişilerin fikir beyan etmesi ile ortaya çıkmış bir düşünce olduğu konusunda içim hiç rahat değil.
- Konular
- 639
- Online süresi
- 5d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 275
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 212
- MmoLira
- 4,559
- DevLira
- 0
Ticaret canlandırıldı diyorsunuz hocam. Ama şöyle bir sıkıntı var bunu düşünmüyorsunuz. Basit mantık ile ilerlememenizi rica ederim. Ben Zarkon adına konuşayım. Eşya dönüşümlerinde Zelkova istiyor. Dönüşüm konusunda diğer sunuculardan malesef haberim yok. Fakat şöyle bir durum söz konusu. Oyunda herkes Zelkova dalını balık tutma kısmında elde edilebiliyor. Ayrı olarak sadece Zelkova kasmak için biyolog kısmını oraya kadar getirmiş kişiler mevcut oyunda. Kendim öyle bir karakter kasmadım yanlış anlaşılmasın. Fakat bu sefer herkes Zelkova düşürecek ve piyasaya sürecek. Bu tüm biyolog itemleri için geçerli. Herkes lider notu kasıl piyasaya sürecek. Arz Talep meselesi. Herkese düşerse pazara koyulacak biyolog itemlerinin fiyatları düşecektir. Bu pazar arayışından daha çok piyasayı öldürecektir.
Kendim mühendislik okuduğum ve belirli bir yere kadar geldiğim çoğu şeyi yaşadığım için sadece sorun ile gelmiyorum. Her mesajımı inceleyebilirsiniz. Sadece şikayet edip bırakmadım. Her zaman yanında çözümler sundum ki Zarkon sunucunda bu yüzden saygın ve bilinen, tanınan biriyim. Çözüm olarak şu olabilir tekrar söylüyorum. Görev seçimi gelsin. Seviyeye göre mesela 90 level olan kişi gidip zelkova görevini seçsin ve bu bitirene kadar devam etsin. Sadece seçtiği görevin eşyaları düşsün. Aynı anda tüm görevleri vermesi ve tüm görev eşyalarının düşmesi mantıklı bir hareket değil. Bu olay tüm oyun gidişatını etkileyecektir. Taraflı kişilerin fikir beyan etmesi ile ortaya çıkmış bir düşünce olduğu konusunda içim hiç rahat değil.
...130 yapılabileceğini düşünürsek Pidge serveri için biraz fazla, Zarkon'u oynamadığım için yorum yapamam, Keith için yerinde bir düzenleme olmuş.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)