- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Biyolog sistemi cook saçma olmuş. ben hayatım boyunca böyle bir sistem gormedım. Bence Eski haline gelmesi lazım. Cook karmaşık bır sistem olmuş. Zarkon'da adamın bıyologu kırmızı dalda Kızıl orman sonunda Zelkova dalı düşüyor, saçmalıga bak bi.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 184
- DevLira
- 0
Biyolog sistemi cook saçma olmuş. ben hayatım boyunca böyle bir sistem gormedım. Bence Eski haline gelmesi lazım. Cook karmaşık bır sistem olmuş. Zarkon'da adamın bıyologu kırmızı dalda Kızıl orman sonunda Zelkova dalı düşüyor, saçmalıga bak bi.
Sistemin değiştirilmesi gerektiğini tartışmaya gerek bile yok. Sistem eski haline getirilmeli bence.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Bu özellik eşyaların ticaretini geliştirmek amacıyla yapıldı talep edilirse düzenlenebilir.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 184
- DevLira
- 0
Tüm görevlerin aynı anda verilmesi demek en fazla biyolog malzemesinin lider notunda istenildiğini düşünürsek minumum 50 saatte biyolog kısmının tamamen bitirilmesi demektir. Hani diyelim %30 şans ile verdiğimizi düşünürsek 170 saate tekabül eder. Bu da 7 gün demektir. Yani tüm biyolog itemlerini vererek ork dişi , lanet , bilgelik vs. vs. hepsini 1 haftada bitirebilirsiniz. Şimdi ben biyolog görevlerini 2-3 ayda bitirmiş biri olarak bu konuya kesinlik ile karşı çıkarım. Bu sefer benim harcadığım emekler ile sunucuya yeni başlamış birinin 1 haftada itemleri olmasa da düz karakterinin aynı seviyeye gelmesi emek serverı mantığına kesinlik ile uymamaktadır.
Bunun yerine görev seçimi sistemi getirilip bu freeliği sağladığımız taktirde eşya kabul etme oranlarını düşürebiliriz. Bu yeni gelecek oyuncular için tabi ki de bir ayrıcalık sağlayacaktır ama yine de bir nevi dengeleri sağlayabilir.
Ya da direk eski haline getirilip düz devam ettirilebilir. Fakat bu da yeni gelecek oyuncular için başlamama sebebi olabilir. Bu konunun oturulup ART NİYETLİ VE KOLAYA KAÇAN KİŞİER olmayacak kişilerce konuşulması ve karar verilmesi gerekmektedir. Anket vb. gibi platformlarda benim biyoloğum bitmedi çok uzun sürecek diyip bu sisteme devam edelim diyecek emek server mantığını anlamamış çok kişi olduğunu düşünüyorum. Etraflıca düşünerek hareket edilmesi gerekir hocam. @Shorty
Bunun yerine görev seçimi sistemi getirilip bu freeliği sağladığımız taktirde eşya kabul etme oranlarını düşürebiliriz. Bu yeni gelecek oyuncular için tabi ki de bir ayrıcalık sağlayacaktır ama yine de bir nevi dengeleri sağlayabilir.
Ya da direk eski haline getirilip düz devam ettirilebilir. Fakat bu da yeni gelecek oyuncular için başlamama sebebi olabilir. Bu konunun oturulup ART NİYETLİ VE KOLAYA KAÇAN KİŞİER olmayacak kişilerce konuşulması ve karar verilmesi gerekmektedir. Anket vb. gibi platformlarda benim biyoloğum bitmedi çok uzun sürecek diyip bu sisteme devam edelim diyecek emek server mantığını anlamamış çok kişi olduğunu düşünüyorum. Etraflıca düşünerek hareket edilmesi gerekir hocam. @Shorty
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 184
- DevLira
- 0
Bunun yerine biyologu tamamlanmış karakterleri olan ve oyunu bırakmış kişilerin karakter devir kısımlarında kolaylıklar sağlanması daha mantıklı bir sonuç olacaktır. Karakter sirkülasyonu olan bir sunucu her zaman aktif oyuncu barındırma oranı daha fazla olur. Tamam karakter satışının yasak olduğunu ve cezasının karakterinin kapatılması olduğunu biliyoruz. Fakat bu konuda bazı esneklikler ve göz ardı edilmeler yapılabilir. Böylelik ile oyunda karakter yığılması durumu olmaz. Zaten oyunda karakter değiştirme ve isim değiştirme nesneleri sürekli pazarlarda satılmakta ve nesne markette de eklenmiş durumda. Bu iki nesnenin amacı zaten karakter satışına izin vermek olduğunu düşünürsek bu durum tekrar düşünülebilir. @Shorty
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)