romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Biyolog Sistemi. !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Lütfen kendinizi düşünecek şekilde yorumlar yapmayınız. Birazcık şu sunucunun kaderini ve geleceği düşünerek yorum yaparsanız sevinirim. Eğer bu kadar kendinizi düşünecek şekilde düzenlenirse bu sunucunun canlanma olasılığı olmaz ondan sonra tek diyeceğiniz sunucu canlanmıyor o olmuyor bu olmuyor. Bunun yapılmasındaki amaç yeni gelecek oyuncuların biyologları bitmiş çoğu karakter ile karşı karşıya getirmek konusunda ki çözüm yoludur. Yapılan olayın çok free bir şey olduğu konusunda hem fikiriz. Fakat seçmeli görev özelliği ile en azından yeni gelen (yaz döneminde sunucuların canlanacağını düşünerek) seviyelerine önem vermeleri ve oyundaki canlılığı arttırma konusunda bir çalışma olduğunu biliyoruz. En azından eski oranlar ile seçmeli görev mantığı ile ilerlemesi herkes için iyi olacaktır. Bütün görevleri aynı anda vermek ve oranlarının %60'a kadar arttırmak oyunu emek sunucusu yapmaktan çıkaracağı ve "Orta Emek" sunucusu haline getireceği düşüncesindeyim. Fakat bu konuya hızlı bir çözüm getirilmeli ve sonuçlandırılmalıdır. Çünkü oyundaki çoğu karakter tüm biyolog görevlerine başlamış ve %60'lık başarı oranı ile bir hayli yol kat etmiş olacağını ve bu olay değişince de çoğu kişi tepki göstereceğini biliyoruz. Bu yüzden hızlı bir şekilde sonuca varılmalı.

@Shorty @admin
1- Ben burda sadece kendımı degıl dıyer oyuncularıda dusunuyorum.
2- Kardeşım burası bır emek server, Server acıldıgında Orta emek server dıye acılmadı.. Biz bunları bile bile Bıyologları tek tek saatinde karşıladık.
3- kader ve geleceği Düşünerek, önce ki yaptıklarımızdan biz neden zararla Karşılıyalım ???
4- Seçmeli gorev dıyorsun. Ama söyle bir konu var ki Kırmızı dalda olan Bır arkadasımız KIRMIZI DAL duşuremıyor.. ZELKOVA'SI bıtmıs bır adamın Zelkovanın tekrar duşmesı cook saçma. Bir arkadasımız Bilerek 75 lwl'le getırıp, bıyologu zelkovaya getırıp, Zelkova satarak Geçımını saglıyan 1-2 arkadasım var onlar ne olcak pekı onları hıc dusundun mu ???
5- Bıyologun Sırayla tek tek verılmesınden yanayım. cunku herşeyin bır sırası vardır. Hepsını bir anda vermek çok saçma olur.
6- Ama bıyologların %60'lık başarı oranına Artırılmış olmasına katılabılırım. bunda hıc bır proplem yok. Cunku Bazen yeri gelıyor. üst üste Lider notları veya baska görev eşylarını üst üste yakabılıyoruz.. buda biraz Zaman kaybına yol açıyor. Bir arkadsımız 1 gün boyunca Kem gözü Geçiremiyor.. Onun için Biyologların %60 artırılmasında hıc bır sakınca Goremıyorum.

Not: Zaten Biyolog Oranları %60 yukseltılmış. bence Herkez tek tek sırasıyla versin. eski sistemine geri dönsün.. @Shorty

1- Ben burda sadece kendımı degıl dıyer oyuncularıda dusunuyorum.
2- Kardeşım burası bır emek server, Server acıldıgında Orta emek server dıye acılmadı.. Biz bunları bile bile Bıyologları tek tek saatinde karşıladık.
3- kader ve geleceği Düşünerek, önce ki yaptıklarımızdan biz neden zararla Karşılıyalım ???
4- Seçmeli gorev dıyorsun. Ama söyle bir konu var ki Kırmızı dalda olan Bır arkadasımız KIRMIZI DAL duşuremıyor.. ZELKOVA'SI bıtmıs bır adamın Zelkovanın tekrar duşmesı cook saçma. Bir arkadasımız Bilerek 75 lwl'le getırıp, bıyologu zelkovaya getırıp, Zelkova satarak Geçımını saglıyan 1-2 arkadasım var onlar ne olcak pekı onları hıc dusundun mu ???
5- Bıyologun Sırayla tek tek verılmesınden yanayım. cunku herşeyin bır sırası vardır. Hepsını bir anda vermek çok saçma olur.
6- Ama bıyologların %60'lık başarı oranına Artırılmış olmasına katılabılırım. bunda hıc bır proplem yok. Cunku Bazen yeri gelıyor. üst üste Lider notları veya baska görev eşylarını üst üste yakabılıyoruz.. buda biraz Zaman kaybına yol açıyor. Bir arkadsımız 1 gün boyunca Kem gözü Geçiremiyor.. Onun için Biyologların %60 artırılmasında hıc bır sakınca Goremıyorum.

Not: Zaten Biyolog Oranları %60 yukseltılmış. bence Herkez tek tek sırasıyla versin. eski sistemine geri dönsün.. @Shorty

1- Bence pek öyle görünmüyor.

2- Buranın emek serveri olduğunu da çok iyi biliyorum 104-105 ilk kasanlardan olup 14 saatte kastığımı ve bu oyunun bu kadar zor oluşunun bana zevk verip burada kaldığımı bilmeni isterim. Biyolog konusunda da 200+ da bilgelik mücevherini %10luk kabul oranıyla en kötü en şanssız zamanımda bitirdim.

3- Burada aman sütüm ekşimesin aman pekmezim dökülmesin diyenlerdensiniz kusura bakmayın. Ben bu sunucuyu ilk açıldığı gün itibari ile oynadım kimse kalmadığında dahi sunduğum çözüm olanaklarını , gelen cevapları ve açtığım konuları profilimden takip edebilirsin. Ayrıca dediğin durum ben yaptım başkası da aynı şekilde yapsın düşüncesinden başka bir şey değil. Fakat bu sunucuya gelen biri için biyoloğu ilerlemişler deyip çıkan oyuncu silsilesinden başka bir şey yaratmayacaktır. Aktif oyuncu yeterince az iken yeni gelecek oyuncuları düşünüp hareket etmeni bir kez daha öneriyorum şayet görevliler şu anda o düzlemde fikir yaratma ve yenilik yapmak için uğraşıyorlar fakat bu konuda senin düşüncelerinde bir değişiklik olacağını da şu saatten sonra sanmıyorum.

4- Şimdi anlatmış da anlatmışsın. İlk olarak konunun başından bu yana kadar olan mesajları tekrar göz gezdirmelisin diyeceğim.
Sadece bu sorun için önceden attığım mesajı alıntılayacağım. Senden ricam diğer sorularının cevaplarını konu başından itibaren okuyarak bulabilirsin. Konunun son iki üç mesajını okuyup yorum yapıp böyle durumlara kendinizi düşürmeyin.

Ticaret canlandırıldı diyorsunuz hocam. Ama şöyle bir sıkıntı var bunu düşünmüyorsunuz. Basit mantık ile ilerlememenizi rica ederim. Ben Zarkon adına konuşayım. Eşya dönüşümlerinde Zelkova istiyor. Dönüşüm konusunda diğer sunuculardan malesef haberim yok. Fakat şöyle bir durum söz konusu. Oyunda herkes Zelkova dalını balık tutma kısmında elde edilebiliyor. Ayrı olarak sadece Zelkova kasmak için biyolog kısmını oraya kadar getirmiş kişiler mevcut oyunda. Kendim öyle bir karakter kasmadım yanlış anlaşılmasın. Fakat bu sefer herkes Zelkova düşürecek ve piyasaya sürecek. Bu tüm biyolog itemleri için geçerli. Herkes lider notu kasıl piyasaya sürecek. Arz Talep meselesi. Herkese düşerse pazara koyulacak biyolog itemlerinin fiyatları düşecektir. Bu pazar arayışından daha çok piyasayı öldürecektir.

Kendim mühendislik okuduğum ve belirli bir yere kadar geldiğim çoğu şeyi yaşadığım için sadece sorun ile gelmiyorum. Her mesajımı inceleyebilirsiniz. Sadece şikayet edip bırakmadım. Her zaman yanında çözümler sundum ki Zarkon sunucunda bu yüzden saygın ve bilinen, tanınan biriyim. Çözüm olarak şu olabilir tekrar söylüyorum. Görev seçimi gelsin. Seviyeye göre mesela 90 level olan kişi gidip zelkova görevini seçsin ve bu bitirene kadar devam etsin. Sadece seçtiği görevin eşyaları düşsün. Aynı anda tüm görevleri vermesi ve tüm görev eşyalarının düşmesi mantıklı bir hareket değil. Bu olay tüm oyun gidişatını etkileyecektir. Taraflı kişilerin fikir beyan etmesi ile ortaya çıkmış bir düşünce olduğu konusunda içim hiç rahat değil.

5- Bu dediğin maddeyi biz bu konunun başından bu yana her mesajda belirttik. İstiyorsan oradan alıntılama yapabilirsin.

6- Önceki mesajlarımı okumadığın çok açık belli oluyor. Senin 1 arkadaşın 1 gün boyunca kem gözü geçiremiyor olabilir. Ben bilgelik mücevherini 200+ de bitirmiş biriyle konuştuğunu bilmeni isterim. 200 saatin nereden baksanız 10 güne tekabül ettiğini ve gece gündüz oyunda olmadığım zamanlar bile teamviewer ile bağlanıp biyolog verdiğimi de belirtmek isterim. Fakat yeni gelen oyuncular için BİRŞEYLERDEN VAZGEÇMEMİZ VE YENİLİKLERİ BİR BAĞLAMDA KABUL ETMEMİZ GEREKİYOR.

1- Bence pek öyle görünmüyor.

2- Buranın emek serveri olduğunu da çok iyi biliyorum 104-105 ilk kasanlardan olup 14 saatte kastığımı ve bu oyunun bu kadar zor oluşunun bana zevk verip burada kaldığımı bilmeni isterim. Biyolog konusunda da 200+ da bilgelik mücevherini %10luk kabul oranıyla en kötü en şanssız zamanımda bitirdim.

3- Burada aman sütüm ekşimesin aman pekmezim dökülmesin diyenlerdensiniz kusura bakmayın. Ben bu sunucuyu ilk açıldığı gün itibari ile oynadım kimse kalmadığında dahi sunduğum çözüm olanaklarını , gelen cevapları ve açtığım konuları profilimden takip edebilirsin. Ayrıca dediğin durum ben yaptım başkası da aynı şekilde yapsın düşüncesinden başka bir şey değil. Fakat bu sunucuya gelen biri için biyoloğu ilerlemişler deyip çıkan oyuncu silsilesinden başka bir şey yaratmayacaktır. Aktif oyuncu yeterince az iken yeni gelecek oyuncuları düşünüp hareket etmeni bir kez daha öneriyorum şayet görevliler şu anda o düzlemde fikir yaratma ve yenilik yapmak için uğraşıyorlar fakat bu konuda senin düşüncelerinde bir değişiklik olacağını da şu saatten sonra sanmıyorum.

4- Şimdi anlatmış da anlatmışsın. İlk olarak konunun başından bu yana kadar olan mesajları tekrar göz gezdirmelisin diyeceğim.
Sadece bu sorun için önceden attığım mesajı alıntılayacağım. Senden ricam diğer sorularının cevaplarını konu başından itibaren okuyarak bulabilirsin. Konunun son iki üç mesajını okuyup yorum yapıp böyle durumlara kendinizi düşürmeyin.

5- Bu dediğin maddeyi biz bu konunun başından bu yana her mesajda belirttik. İstiyorsan oradan alıntılama yapabilirsin.

6- Önceki mesajlarımı okumadığın çok açık belli oluyor. Senin 1 arkadaşın 1 gün boyunca kem gözü geçiremiyor olabilir. Ben bilgelik mücevherini 200+ de bitirmiş biriyle konuştuğunu bilmeni isterim. 200 saatin nereden baksanız 10 güne tekabül ettiğini ve gece gündüz oyunda olmadığım zamanlar bile teamviewer ile bağlanıp biyolog verdiğimi de belirtmek isterim. Fakat yeni gelen oyuncular için BİRŞEYLERDEN VAZGEÇMEMİZ VE YENİLİKLERİ BİR BAĞLAMDA KABUL ETMEMİZ GEREKİYOR.

1- Kardeş bu senın bakış açın, herkezın bakış acısı aynı olmıya bılır buna saygı duymalısın. ben kendı fıkrımı beeyan etmiştim.

2- Ben buraya kavga etmeye degıl Fıkır paylasımında bulunmaya geldım..

3- sen 104 den 105 e 14 saate kasmışsın bu cook fazla. 4 saate kasanlar var..

4- Senın dedıgıne göre : Burada aman sütüm ekşimesin aman pekmezim dökülmesin diyenlerdensiniz kusura bakmayın demişsin.. Ben kusura bakarıım kardeşım burda benım emeğim söz konusu. ben o hakkımı kımseye yedirmem..

5- Ben nerdeyse herkezın yorumunu okudum Fakat. kadeş senın verdıgn Cevaplarının coğunu anlamadım. Eski sisteme donsun dıyorsun. burda aynı tarafdayız neden bana farklı cevaplar verıyorsun ben bunu anlamış degılım. yani bakış açımız cook farklı.

Not: Kardeş senden tek ricam daha fazla uzatma eğer uzatıcaksanda, Kendıne bır konu aç orda ne ıstıyorsan yap. Bu konuda herkez Fıkrını söylıye bılır. ama sen sureklı Yok o olmasın bu olsun, Yok şu olmasın bu olsun. Olmaz böyle karsındakı ınsanlarada Saygı duymalısın. Herkezın kendıne göre bir bakış açısı vardır.. hep kendi tarafından düşünnme..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri