C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lycan Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Lycan aktif edilsin mi? (Oy vermeden önce aşağıdaki açıklamayı okuyun)

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

lycan gelsin yıl artık 2017 oldu azıcık gelişin dinlemeyin çoluk çocugu lycanı hemen getirin onlar bi iş bilmiyor anca konusur :D tr içinde diyorlardı amann gelmesin ölürüz intihar ederiz bilmem ne tripler :D niye dinlersiniz onuda anlamam tr gibi özgüveniniz olsun getirin lycanı daha çok memnuniyet kazanın önyargılı davranmayın

Son düzenleme:
Aslında okusan anlardın tekrar yazayım senin için
-Atılan gereksiz banlar,
-Şuana kadar düzeltilmemiş damageler,
-Gereksiz, abartılı kostümler(Pidge için),
-Kendi kafasına göre getirdiği betalar,
-Destek sisteminde SIFIR ilgi,
Getirdiği her yenilik ile user sayısında bir çok düşüşe uğradı.
9-10 Yaşımdan beri bu oyun içinde bulundum hala daha bu yaşıma kadar sürekli oynadığım oyun Elym2 senin yaşın kadar bu oyuna emek verdim zaman geçirdim dostluklar, arkadaşlıklar kurdum birçok hatayla karşılaştık bir çok haksızlığa uğradık gene buradayım, buradayız hatalar var ki dile getiriyoruz. Dile getiriyoruz ki hatalar tekrarlanmasın ortamlar bozulmasın istiyoruz. Her şey güllük gülistanlık değil hayatımızda da oyunda da bunu anlaman gerekli aslında, sana bu videoyu armağan etmek isterim. İyi forumlar.
@Melisa Yelpaze

Sıraladığın maddelerin hangisi hata?

Oyuncu hesapları kapatılırken eposta eki olarak video gönderilmektedir videoyu koyun buraya gereksiz mi onu tartışalım. Pidge sunucusunda Kostümler 2011 yılından beri var Pidge dediğin sunucu yaklaşık 7 yıldır açık olan bir sunucu.

Betalar oyuna eklenmeden önce Test sunucusunda yeni zırhları denemenizi istemiştik madem istemiyordunuz oturup beta konusunda neden istemediğinizi yazsaydınız.

Sıraladığın maddelerin hangisi hata?

Oyuncu hesapları kapatılırken eposta eki olarak video gönderilmektedir videoyu koyun buraya gereksiz mi onu tartışalım. Pidge sunucusunda Kostümler 2011 yılından beri var Pidge dediğin sunucu yaklaşık 7 yıldır açık olan bir sunucu.

Betalar oyuna eklenmeden önce Test sunucusunda yeni zırhları denemenizi istemiştik madem istemiyordunuz oturup beta konusunda neden istemediğinizi yazsaydınız.
benim maile video gelmedi ? göstersene hadi Kanıtı ? Nick MeXe sw Keith göster hadi kanıtı bekliyorum 2019.12 banlamışsın hesabı kanıtı göster hayatın yalan dolan palavra olmuş Türkay işine gelmeyene korkudan cevap veremezsin gücün çocuklara yeter anca çoluk çocugu kandırırsın göster hadi videoyu bekliyorum benim maile video gelmedi ? göstersene hadi Kanıtı ? Nick MeXe sw Keith göster hadi kanıtı bekliyorum öyle bir lanse ediyorki görende çok ilgileniyor harika bir yonetıcı zannedicek yaptıklarıyla dedikleri birbirini tutmuyor can sıkıntısına çar banlar kanıt göster deriz göstermez sonra kendini avutur full yalansın ,hatasın göster şu kanıtı yeter artık e postaya bunu göndermiş birde millete video gönderiyoruz diyor :D bumu kanıt hani nerde video :D ? can sıkıntısına yalan yere çar banlıyor

Son düzenleme:
benim maile video gelmedi ? göstersene hadi Kanıtı ? Nick MeXe sw Keith göster hadi kanıtı bekliyorum 2019.12 banlamışsın hesabı kanıtı göster hayatın yalan dolan palavra olmuş Türkay işine gelmeyene korkudan cevap veremezsin gücün çocuklara yeter anca çoluk çocugu kandırırsın göster hadi videoyu bekliyorum benim maile video gelmedi ? göstersene hadi Kanıtı ? Nick MeXe sw Keith göster hadi kanıtı bekliyorum öyle bir lanse ediyorki görende çok ilgileniyor harika bir yonetıcı zannedicek yaptıklarıyla dedikleri birbirini tutmuyor can sıkıntısına çar banlar kanıt göster deriz göstermez sonra kendini avutur full yalansın ,hatasın göster şu kanıtı yeter artık

https://forum.turkmmo.com/konu/3544790-bilerek-mi-yapiyosun-derdin-ne/page-2#post-19574309

kanıtı göster maile gönderdiğin bu video nerde hakaret kim etmiş oyundan göstersene oyundan edilmiş küfür videosunu göster Nick MeXe : Eski hesapla ne alakası var yeni çarımı banlıyorsun küfür edilmemiş banladıktan sonra o konuyu açtım ben daha öncesinde açmadım dürüst ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri