Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lycan Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Lycan aktif edilsin mi? (Oy vermeden önce aşağıdaki açıklamayı okuyun)

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Genel olarak aynı noktalara değiniyoruz ama farklı bakış açılarıyla. Sizde oyunun sonu gelmesin noktasına getirmek istiyorsunuz lafı işte bunun için çok sağlam eklentiler emek harcanması gereken oyuncuyu oyuna yönlendirecek hamleler gerekiyor , ben gelebileceğini düşünüyorum. Emeğinize saygım var ve sizde yeniliği savunuyorsunuz. Lycan karakteri olsun olmasın bu oyunda oyun devamlılığını sağlayabileceğimiz yeniliklere herkes açık bu net. Benim lycan konusunu savunmam da lycan anketi olduğu içindir. Kendimde lycan oynamayı sevmiyorum karakteride sevmiyorum ama 5 farklı karakter 5 farklı savunma ve illa ki açık kalacak bir savunma demek bu da kimse köyde geçip padişah çocuğu gibi duramıcak 1-2 k damage atmalar yemeler ortadan kalkacak zaten oyunun güzel tarafıda bu olur bence , bir oyunda herkes iyi olamaz en fazla 1 yada 2 kişidir anlatabildim mi ? :)

(Edit olan server için lafım yok orada da zamanında para yatıran ve emek harcayan arkadaşlar için farklı bir getiriyi yönetim yapabilir onların da parası çöp olmayacak şekilde.)
pidge için lycalı bir savunma örneği verebilir misin?
pidge de en sağlam itemler 1-3 surasız zırh ve kolyeden olusmakta buda 96 98 10 80 alt savunmayi olusturuyor yazdığım savunma değerleri kusakda ki efsunlara gore değiskenlik gösterebilir.
simdi en sağlam carin bile suradan açığı varken hangi savunmadan kesip lycana eklemeyi planlıyorsun bunları açıkla ki millet oyunu ona göre versin.
yok öyle yenilik iyidir demeyle olmuyor.

Bence Lycan yerine daha farklı itemler gelmeli.
Yeniliği karakter ile yapıp bu kadar insanın emeğini heba etmeyin.

Genel olarak aynı noktalara değiniyoruz ama farklı bakış açılarıyla. Sizde oyunun sonu gelmesin noktasına getirmek istiyorsunuz lafı işte bunun için çok sağlam eklentiler emek harcanması gereken oyuncuyu oyuna yönlendirecek hamleler gerekiyor , ben gelebileceğini düşünüyorum. Emeğinize saygım var ve sizde yeniliği savunuyorsunuz. Lycan karakteri olsun olmasın bu oyunda oyun devamlılığını sağlayabileceğimiz yeniliklere herkes açık bu net. Benim lycan konusunu savunmam da lycan anketi olduğu içindir. Kendimde lycan oynamayı sevmiyorum karakteride sevmiyorum ama 5 farklı karakter 5 farklı savunma ve illa ki açık kalacak bir savunma demek bu da kimse köyde geçip padişah çocuğu gibi duramıcak 1-2 k damage atmalar yemeler ortadan kalkacak zaten oyunun güzel tarafıda bu olur bence , bir oyunda herkes iyi olamaz en fazla 1 yada 2 kişidir anlatabildim mi ? :)

(Edit olan server için lafım yok orada da zamanında para yatıran ve emek harcayan arkadaşlar için farklı bir getiriyi yönetim yapabilir onların da parası çöp olmayacak şekilde.)

Kısmi olarak aynı şeyler evet. Keşke lycan ilk başta gelseydi ama o zamanlar zaten lycan diye bir şey yoktu malesef ☺ Açık olacak diye değil benim istememe sebebim. Sadece şuan lycanin gelmesi tüm piyasayi etkileyeceği için edit olsun olmasin önceki oyunculara haksızlık olur. Keithde oynuyorum editli ama eminim pidge için de oyunda bi yere gelmiş kişiler de ayni düşünüyordur.
Onun harici tüm yeniliklere 'tartışmalı' açığım.

Yenilik getireceğine Zarkona girip bi haline bak @Shorty

Sonuç Ne Olursa Olsun.
Elym2 ' İçin Hayırlısı Olsun. :first:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri