Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lycan Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Lycan aktif edilsin mi? (Oy vermeden önce aşağıdaki açıklamayı okuyun)

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yine boş boş konuşmalar başladı.
pidge serverin de 1 sene sonra yani lycan savunmasını ninja savunması karşılamayınca nasıl bir savunma yapmayı planlıyorsun bay çok bilmiş.
yazarken düşünerek yazın beynini yemiş diyorsun millete bence otur düşün kim yemiş gerçi olmayan beyin nasıl yensin değil mi ?

Pidge server´ı için demek ki özel bir durum yapmayı düşünüyor bu adamlar her şeye dik kafalı bir şekilde yaklaşıp yenilikten uzak durmak zaten sizin bir yerlere gelememe sebebiniz olur bu hayatta , bana da terbiyeli konuş ben 20 saat pc başında oturan bazı arkadaşlara hitaben bir ironi yaptım orada kimsenin emeğine düşüncesine saygısızlık etmem. Başka serverlar da gayet sorunsuz şekilde çalışan simya,kuşak hatta ve hatta yeni gelen maplerde ki droplar bunlar var iken turkmmo´nunda alt yapısını oluşturduğu bu server´lar da neden daha iyisi olmasın. Hem ben anlamıyorum kolay yoldan 3-4 ayda herşeyi yapıp oyun sonu getirmek vs ile uğraşmak çok boş arkadaşlar bir oyunda yapılabilecek şeylerin sonu olmamalı bu yüzden oyuna yeni gelecek ne kadar eklenti fikri varsa mantıklı olduğu sürece ben arkasındayım bunu sizlerinde istemesi lazım.

Tartışmak çözüm değil fikir alışverişi lazım.
İyi forumlar.

Lycan mı o da ne pot satıyom kurban olduğum :)

Pidge server´ı için demek ki özel bir durum yapmayı düşünüyor bu adamlar her şeye dik kafalı bir şekilde yaklaşıp yenilikten uzak durmak zaten sizin bir yerlere gelememe sebebiniz olur bu hayatta , bana da terbiyeli konuş ben 20 saat pc başında oturan bazı arkadaşlara hitaben bir ironi yaptım orada kimsenin emeğine düşüncesine saygısızlık etmem. Başka serverlar da gayet sorunsuz şekilde çalışan simya,kuşak hatta ve hatta yeni gelen maplerde ki droplar bunlar var iken turkmmo´nunda alt yapısını oluşturduğu bu server´lar da neden daha iyisi olmasın. Hem ben anlamıyorum kolay yoldan 3-4 ayda herşeyi yapıp oyun sonu getirmek vs ile uğraşmak çok boş arkadaşlar bir oyunda yapılabilecek şeylerin sonu olmamalı bu yüzden oyuna yeni gelecek ne kadar eklenti fikri varsa mantıklı olduğu sürece ben arkasındayım bunu sizlerinde istemesi lazım.

Tartışmak çözüm değil fikir alışverişi lazım.
İyi forumlar.
özel bir durum yapmayı planlıyorlarsa yazsınlar oyumu degistiririm. ama açıklama da yapılan bir sene sonra efsun esitlemenin kalkacağı yönde. ben neye dayanarak evet oyu vereyim ?
herzaman yenilikten yanayım ama lycan konusunda değilim.
eger ki ninja savunması geçerli olacak ise yani bir sene sonra esitleme kalkmayacak ise anketi kapatıp lycanı direk getirsinler.gorusum bu yönde.

Herkesin görüşü kendine. Yalnız bi kac mesaj gerideki evet diyen arkadaşlara soruyorum; ben şahsen 7 sene uğraşmışım bi yerlere gelmişim. Harcamami ona gore yapmışım. Artık oyunu sohbet için zevkine oynuyorum. Ben bi sene sonra tekrar kalkip item dizmekle uğraşamam ve eminim böyle düşünen çok kisi vardir. Lycan oynayan kişiler 1 senede bizimle eşit olacak belki de, bu hiç adaletli olmaz. Oyun sadece lycan ile canlanmaz. Onun için başka alternatifler bulunmali.

Herkesin görüşü kendine. Yalnız bi kac mesaj gerideki evet diyen arkadaşlara soruyorum; ben şahsen 7 sene uğraşmışım bi yerlere gelmişim. Harcamami ona gore yapmışım. Artık oyunu sohbet için zevkine oynuyorum. Ben bi sene sonra tekrar kalkip item dizmekle uğraşamam ve eminim böyle düşünen çok kisi vardir. Lycan oynayan kişiler 1 senede bizimle eşit olacak belki de, bu hiç adaletli olmaz. Oyun sadece lycan ile canlanmaz. Onun için başka alternatifler bulunmali.
Genel olarak aynı noktalara değiniyoruz ama farklı bakış açılarıyla. Sizde oyunun sonu gelmesin noktasına getirmek istiyorsunuz lafı işte bunun için çok sağlam eklentiler emek harcanması gereken oyuncuyu oyuna yönlendirecek hamleler gerekiyor , ben gelebileceğini düşünüyorum. Emeğinize saygım var ve sizde yeniliği savunuyorsunuz. Lycan karakteri olsun olmasın bu oyunda oyun devamlılığını sağlayabileceğimiz yeniliklere herkes açık bu net. Benim lycan konusunu savunmam da lycan anketi olduğu içindir. Kendimde lycan oynamayı sevmiyorum karakteride sevmiyorum ama 5 farklı karakter 5 farklı savunma ve illa ki açık kalacak bir savunma demek bu da kimse köyde geçip padişah çocuğu gibi duramıcak 1-2 k damage atmalar yemeler ortadan kalkacak zaten oyunun güzel tarafıda bu olur bence , bir oyunda herkes iyi olamaz en fazla 1 yada 2 kişidir anlatabildim mi ? :)

(Edit olan server için lafım yok orada da zamanında para yatıran ve emek harcayan arkadaşlar için farklı bir getiriyi yönetim yapabilir onların da parası çöp olmayacak şekilde.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri