Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

mphlvN: Sıfır client src eksikleri! İnventorywindow 83 satır. syserr çözümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan laz adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 541
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Teşekkürler. Çoğu kişi biliyordur diye umuyorum ama bilmeyenler için de iyi olacaktır.

Python 2.2 den 2.7 ye yükseltilince alınabilen bir hata Sıfır client src deki sorunlardan bahsediyoruz madem bir konu altında toplamak güzel olabilir. Bunu da ekleyebilirsiniz konuya. :)

Syserr:

Kod:
Python int too large to convert to C long

ScriptLib\PythonUtils.cpp

Kod:
#include "PythonUtils.h"

Arat ve altına yapıştır.

Kod:
#define PyLong_AsLong PyLong_AsLongLong
#define PyLong_AsUnsignedLong PyLong_AsUnsignedLongLong
Teşekkürler. Çoğu kişi biliyordur diye umuyorum ama bilmeyenler için de iyi olacaktır.

Python 2.2 den 2.7 ye yükseltilince alınabilen bir hata Sıfır client src deki sorunlardan bahsediyoruz madem bir konu altında toplarmak güzel olabilir. Bunu da ekleyebilirsiniz konuya. :)

Syserr:

Kod:

Kod:
#include "PythonUtils.h"

Arat ve altına yapıştır.

Kod:

rica ederim. amacımız zaten bilmeyen kitlelere ulaşmak.Bilen arkadaşalar bildiklerini saklayarak mezara götürcekler.[Yanlış anlaşılma falan yok bu türdeki arkadaşlara direk laf çarpıyorum]

Evet bunu kendi src'm de bile yapmayı unutmuştum teşekkur ederim paylaştığın ve hatırlattığın için. Böyle 3 4 tane daha vardı arşivden çıkartıp onlarıda konuya ekleyeceğim.

Python 2.2 den 2.7 ye yükseltilince alınabilen bir hata Sıfır client src deki sorunlardan bahsediyoruz madem bir konu altında toplamak güzel olabilir. Bunu da ekleyebilirsiniz konuya. :)

Syserr:

Kod:

Kod:
#include "PythonUtils.h"

Arat ve altına yapıştır.

Kod:

Son düzenleme:

Python 2.2 den 2.7 ye yükseltilince alınabilen bir hata Sıfır client src deki sorunlardan bahsediyoruz madem bir konu altında toplarmak güzel olabilir. Bunu da ekleyebilirsiniz konuya. :)

Syserr:

Kod:

Kod:
#include "PythonUtils.h"

Arat ve altına yapıştır.

Kod:

rica ederim. amacımız zaten bilmeyen kitlelere ulaşmak.Bilen arkadaşalar bildiklerini saklayarak mezara götürcekler.[Yanlış anlaşılma falan yok bu türdeki arkadaşlara direk laf çarpıyorum]

Evet bunu kendi src'm de bile yapmayı unutmuştum teşekkur ederim paylaştığın ve hatırlattığın için. Böyle 3 4 tane daha vardı arşivden çıkartıp onlarıda konuya ekleyeceğim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri