- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
//edit
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkürler. Çoğu kişi biliyordur diye umuyorum ama bilmeyenler için de iyi olacaktır.
Python 2.2 den 2.7 ye yükseltilince alınabilen bir hata Sıfır client src deki sorunlardan bahsediyoruz madem bir konu altında toplamak güzel olabilir. Bunu da ekleyebilirsiniz konuya.
Syserr:
Kod:Python int too large to convert to C long
ScriptLib\PythonUtils.cpp
Kod:#include "PythonUtils.h"
Arat ve altına yapıştır.
Kod:#define PyLong_AsLong PyLong_AsLongLong #define PyLong_AsUnsignedLong PyLong_AsUnsignedLongLong
Teşekkürler. Çoğu kişi biliyordur diye umuyorum ama bilmeyenler için de iyi olacaktır.
Python 2.2 den 2.7 ye yükseltilince alınabilen bir hata Sıfır client src deki sorunlardan bahsediyoruz madem bir konu altında toplarmak güzel olabilir. Bunu da ekleyebilirsiniz konuya.
Syserr:
Arat ve altına yapıştır.
Kod:#define PyLong_AsLong PyLong_AsLongLong #define PyLong_AsUnsignedLong PyLong_AsUnsignedLongLong
rica ederim. amacımız zaten bilmeyen kitlelere ulaşmak.Bilen arkadaşalar bildiklerini saklayarak mezara götürcekler.[Yanlış anlaşılma falan yok bu türdeki arkadaşlara direk laf çarpıyorum]
Evet bunu kendi src'm de bile yapmayı unutmuştum teşekkur ederim paylaştığın ve hatırlattığın için. Böyle 3 4 tane daha vardı arşivden çıkartıp onlarıda konuya ekleyeceğim.
- Konular
- 205
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 3mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 293
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,631
- DevLira
- 3
Python 2.2 den 2.7 ye yükseltilince alınabilen bir hata Sıfır client src deki sorunlardan bahsediyoruz madem bir konu altında toplamak güzel olabilir. Bunu da ekleyebilirsiniz konuya.
Syserr:
Arat ve altına yapıştır.

Syserr:
Kod:
Python int too large to convert to C long
Kod:
#include "PythonUtils.h"
Arat ve altına yapıştır.
Kod:
#define PyLong_AsLong PyLong_AsLongLong
#define PyLong_AsUnsignedLong PyLong_AsUnsignedLongLong
Son düzenleme:
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Python 2.2 den 2.7 ye yükseltilince alınabilen bir hata Sıfır client src deki sorunlardan bahsediyoruz madem bir konu altında toplarmak güzel olabilir. Bunu da ekleyebilirsiniz konuya.
Syserr:
Arat ve altına yapıştır.
rica ederim. amacımız zaten bilmeyen kitlelere ulaşmak.Bilen arkadaşalar bildiklerini saklayarak mezara götürcekler.[Yanlış anlaşılma falan yok bu türdeki arkadaşlara direk laf çarpıyorum]
Evet bunu kendi src'm de bile yapmayı unutmuştum teşekkur ederim paylaştığın ve hatırlattığın için. Böyle 3 4 tane daha vardı arşivden çıkartıp onlarıda konuya ekleyeceğim.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)