Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sizin gibiler derken ben yusuf oldğumu bilerek yaziyorsundur İnşallah Fotorafdakıde Beraber Oynadiğimiz Oyun Farkındaysan. Sen Gelip bana faceden ana baci küfür etmeden once aramiz gayet iyidi beraber oynuyorduk - Jyestochecu bu ftoroafı nerden bldn way a*k
Ben fotoğrafları ve önceden kavga bile etmiş olsak, beni arkamdan bile vurmuş olsa, bunları birgün hatırlatmak için saklarım.
Tamam yeni değilse link atım kapatıyım diyorum?Ben fotoğrafları ve önceden kavga bile etmiş olsak, beni arkamdan bile vurmuş olsa, bunları birgün hatırlatmak için saklarım.
Ben fotoğrafları ve önceden kavga bile etmiş olsak, beni arkamdan bile vurmuş olsa, bunları birgün hatırlatmak için saklarım.
Kendi Ayağina Kendin Sıktın. Bi Files Src İstedık vermedin 50 tlye satıyorsun bu kadarmi değersiz ? paylaştim diye etmediğin küfür kalmadi ben ağzimi acmadim sana
Kendi Ayağina Kendin Sıktın. Bi Files Src İstedık vermedin 50 tlye satıyorsun bu kadarmi değersiz ? paylaştim diye etmediğin küfür kalmadi ben ağzimi acmadim sana
İstedin ve vermek zorunda değildim, Çalmak Zorunda değildin. Hırsızsın gözümde. Söverim tabiki Nurkan bana güvenerek verdi o files srcsini. Durumunda Türk Bayrağını Öpen adam ile yaptığın şeyleri göz önüne alınca Bir Türkün bunu yapaleceğini düşününce UTANIYORUM.
https://forum.turkmmo.com/konu/2964572-metin2-yeni-smiley/
Paylaşıldı Konu Açarken Önce Varmı Yokmu Bi Araştırın Öğrenin Artık Bunları
Paylaşıldı Konu Açarken Önce Varmı Yokmu Bi Araştırın Öğrenin Artık Bunları

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)