Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Online Metin2 İlk Açıldığı sezonunda eklemişti, Örneğin Online Metin2 yazarsanız google'ye görebilirsiniz.
Örneğin;![]()
Ayrıca Forumda'da konusu mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam.
Bir küçük detay: Diğer forumlarda mevcut. 2015-2016 yılında tekrarlanmak üzere paylaşılmış. Buradada o tarihlerde paylaşılmış olması gerekiyor. Çok iyi hatırlıyorum.
Yeni Emoji yazısının değiştirilmesi taraftarıyım. Emoji nasıl Eklenir Gibi bir başlık yaparsanız daha yararlı olur.
Teşekkürler.
2015'den Bahsetmiyoruz .. Siz saten nostalji cok serversiniz herşeyi kopyalamak istersiniz ikv gibi 2017'deyiz ve o günden bügüne linkler kırılmiştir ve cogu kişi bilmiyordur bu konu o açidan iyi. gayet iyi başligida
Ben link istemiştim sağlam link çalışan ? eğer varsa kapatırım sıkıntı yok... Ama link atmanız lazım...Online Metin2 İlk Açıldığı sezonunda eklemişti, Örneğin Online Metin2 yazarsanız google'ye görebilirsiniz.
Örneğin;![]()
Ayrıca Forumda'da konusu mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam.
Bir küçük detay: Diğer forumlarda mevcut. 2015-2016 yılında tekrarlanmak üzere paylaşılmış. Buradada o tarihlerde paylaşılmış olması gerekiyor. Çok iyi hatırlıyorum.
Yeni Emoji yazısının değiştirilmesi taraftarıyım. Emoji nasıl Eklenir Gibi bir başlık yaparsanız daha yararlı olur.
Teşekkürler.
2015'den Bahsetmiyoruz .. Siz saten nostalji cok serversiniz herşeyi kopyalamak istersiniz ikv gibi
Herkes'in neyi sevdiği, ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez, İkv benim 9 Yıllık Mazim.
Benim Sayın Özpay'dan böyle bir projeyi yapmak için küçük birkaç fikir aldığım gerçeğinide kimse değiştiremez.
Pic:
Ayrıca Takipçilerim veya KıyametOyun Projemin Takipçileri Bu kadar memnunken senin bu çekememezliğin nedir ?
Gereksiz yere buraya gelip böyle birşeyi söylemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum.
@oNexuS Sizin gibiler yüzünden forumdan soğumak istemiyorum. Bana bu kadar yazı yazdırdığın için otur mutlu ol
Bir Küçük konu daha; Hiç bari Saltanat tipi server açacağıma Kendi Oyunumu Kendim tasarlarım. Sende böyle nostaljilerden felan bahsedersin.Öyle olmamışmıydı BKZ: @BekirAKDEMIR altyapısını kullanarak tamamen saltanat tipi yaptığım ve ilk tamamen birebir o zamanların saltanat tipi Filesini çıkardığımdada Destan Metin2'yi açtığımdada böyle yazılar yazıyordunuz. Nedense buradaki başarılarınız yıllarca sürmüyor. Lakin Destan Filesim 3 sene boyunca Tüm bilişimlerde aynı haliyle piyasaya sunuldu. Gerçi @Er0in412 Yıllar önce filesi çekip bu forumda paylaşmasaydı sizler bugün burada yorum yapamayacak ve herhangi bir filesten esinlenememiş olacaktınız. Üzülmeyin. Başarı sessiz geliyor. Geldiği zamanda gürültüleriniz eksik olmuyor.
Saygılarımla HK
Son düzenleme:
Ben link istemiştim sağlam link çalışan ? eğer varsa kapatırım sıkıntı yok... Ama link atmanız lazım...
Kendinizi Kandırmaya devam edebilirsiniz. Forumda Sürekli vakit geçirmediğin ve sadece acaba bugün hangi konu atılmış hemen ekleyeyim kafasında olduğunuz için çok gerilere gidip bakamazsınız ve böyle bir konu olup olmadığını bilemezsiniz. Normal.. Devam edin dostum. Kalsın ne diyelim. Ama yeni emoji değil en az 4 senelik emojiler olduğu gerçeğinide unutturmayalım.
Herkes'in neyi sevdiği, ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez, İkv benim 9 Yıllık Mazim.
![]()
Benim Sayın Özpay'dan böyle bir projeyi yapmak için küçük birkaç fikir aldığım gerçeğinide kimse değiştiremez.
Pic:![]()
Ayrıca Takipçilerim veya KıyametOyun Projemin Takipçileri Bu kadar memnunken senin bu çekememezliğin nedir ?
Gereksiz yere buraya gelip böyle birşeyi söylemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum.
@oNexuS Ayrıca istediğin kadar karşı cevap ver burada çıldır genede hiçbir cevap vermeyeceğim. Sizin gibiler yüzünden forumdan soğumak istemiyorum. Bana bu kadar yazı yazdırdığın için otur mutlu olBir Küçük konu daha; Hiç bari Saltanat tipi server açacağıma Kendi Oyunumu Kendim tasarlarım. Sende böyle nostaljilerden felan bahsedersin.
Öyle olmamışmıydı BKZ: @BekirAKDEMIR altyapısını kullanarak tamamen saltanat tipi yaptığım ve ilk tamamen birebir o zamanların saltanat tipi Filesini çıkardığımdada Destan Metin2'yi açtığımdada böyle yazılar yazıyordunuz. Nedense buradaki başarılarınız yıllarca sürmüyor. Lakin Destan Filesim 3 sene boyunca Tüm bilişimlerde aynı haliyle piyasaya sunuldu. Gerçi @Er0in412 Yıllar önce filesi çekip bu forumda paylaşmasaydı sizler bugün burada yorum yapamayacak ve herhangi bir filesten esinlenememiş olacaktınız. Üzülmeyin. Başarı sessiz geliyor. Geldiği zamanda gürültüleriniz eksik olmuyor.
Saygılarımla HK
Sizin gibiler derken ben yusuf oldğumu bilerek yaziyorsundur İnşallah Fotorafdakıde Beraber Oynadiğimiz Oyun Farkındaysan. Sen Gelip bana faceden ana baci küfür etmeden once aramiz gayet iyidi beraber oynuyorduk - Jyestochecu bu ftoroafı nerden bldn way a*k
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)