- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese Merhaba !
25.08.2016 Ağustos tarihinde güncellenen ve 28.08.2016 itibariyle halen çalışan Metin2 Türkiye; 7x Damage, Wallhack, Balık Botu ve birçok hileyi içinde barındıran botu sizler için test ettim ve sizlere sunuyorum.
Hilenin Özellikleri
» Hızlı Koşma
» Hızlı Vurma
» Oto Giriş
» GM Dedektör
» Oto Toplama(İstediğin Eşyayı)
» Wallhack
» Balık Botu
» Metin&Boss Dedektör
» Oto Çekme
» EXP Bağışlama(Loncada Olmalısınız)
» Oto Kırmızı iksir
» Oto Mavi İksir
» Oto Saldırı
» 7x Damage
» Ve birçok özellik...
////
////
İndirmiş oldugunuz Metin2Mod_PL_19082016 klasörün içinde vermiş olduğumuz tüm oyun hile dosyalarını Metin2 oyunumuzun kurulu olduğu klasörün içine atıyoruz. Daha sonra Metin2 klasörünün içine atmış olduğumuz Metin2_Launcher uygulamasından giriş yapıyoruz. Hilemiz hazır olmuş olacaktır.
Hile Dosyamızın İndirme Linki ve Virüs Total Sonuçları
DosyaUpload: ////
(7.68 MB)
25.08.2016 Ağustos tarihinde güncellenen ve 28.08.2016 itibariyle halen çalışan Metin2 Türkiye; 7x Damage, Wallhack, Balık Botu ve birçok hileyi içinde barındıran botu sizler için test ettim ve sizlere sunuyorum.
Hilenin Özellikleri
» Hızlı Koşma
» Hızlı Vurma
» Oto Giriş
» GM Dedektör
» Oto Toplama(İstediğin Eşyayı)
» Wallhack
» Balık Botu
» Metin&Boss Dedektör
» Oto Çekme
» EXP Bağışlama(Loncada Olmalısınız)
» Oto Kırmızı iksir
» Oto Mavi İksir
» Oto Saldırı
» 7x Damage
» Ve birçok özellik...
////
////
İndirmiş oldugunuz Metin2Mod_PL_19082016 klasörün içinde vermiş olduğumuz tüm oyun hile dosyalarını Metin2 oyunumuzun kurulu olduğu klasörün içine atıyoruz. Daha sonra Metin2 klasörünün içine atmış olduğumuz Metin2_Launcher uygulamasından giriş yapıyoruz. Hilemiz hazır olmuş olacaktır.
Hile Dosyamızın İndirme Linki ve Virüs Total Sonuçları
DosyaUpload: ////
(7.68 MB)
VirüsTotal:
Uyarı: Virüs Total Paketlemeden dolayı hilede 2 adet virüs tespit etmiş ancak ben hileyi sorunsuz olarak çalıştırdım indirip indirmemek sizin kararınız. Video başındada virüs taraması yaptım Güvenli Program Avast Premier ile ve herhangi bir sorun bulmadı.
Not: Hileyi indirdikten sonra Virüs Programınız ile tarama yapınız.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(2/54) Uyarı: Virüs Total Paketlemeden dolayı hilede 2 adet virüs tespit etmiş ancak ben hileyi sorunsuz olarak çalıştırdım indirip indirmemek sizin kararınız. Video başındada virüs taraması yaptım Güvenli Program Avast Premier ile ve herhangi bir sorun bulmadı.
Not: Hileyi indirdikten sonra Virüs Programınız ile tarama yapınız.
Hile alıntıdır, konu içeriği (Video dahil) bana aittir.
Moderatör tarafında düzenlendi: