emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Ephixa SF - Public Edition ver1.0.0.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ephixa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

@Ephixa
Proje başarılı.
Altyapı olarak kullanılan bir files olabilir. SRC'Sini satılığa çıkarmanız sizin lehinize olur.
Quest konusunda takıldığınız yerlerde yardımcı olurum sıkıntı değil.
Ek olarak sadece envanter 80 slot yapılabilir diye düşünüyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

2 senedir
Source dosyasını paylaşmanız daha yararlı olmaz mı? İnsanlar kendileri değiştirmelerde bulunabilir, tabii ki bu sizin bileceğiniz bir iş.
uğraştığım vede hayla ugraştiğım ücretli satmıyorum :) bugsuz birseyi hersey ekli item kilit vb eklemelerine birsey kalmicak onlar istesin birsey guncelleme ile veririm , şoyle düşun sen 2sene çalışıyorsun tüm maaşını bana verirmisin ? Vermezsin azda vermessiniz ama ben millete iyilik tarafli veriyorum :)

2 senedir

uğraştığım vede hayla ugraştiğım ücretli satmıyorum :) bugsuz birseyi hersey ekli item kilit vb eklemelerine birsey kalmicak onlar istesin birsey guncelleme ile veririm , şoyle düşun sen 2sene çalışıyorsun tüm maaşını bana verirmisin ? Vermezsin azda vermessiniz ama ben millete iyilik tarafli veriyorum :)
Dediğim gibi senin bileceğin iş. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri