Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Source dosyasını paylaşmanız daha yararlı olmaz mı? İnsanlar kendileri değiştirmelerde bulunabilir, tabii ki bu sizin bileceğiniz bir iş.Yakında 1-105 files paylaşacagım sorunsuz herseyi ayarlı, sourcesiz,kusakli yeni kostum pet sac li offlineli vb...
2 senedir
bugsuz birseyi hersey ekli item kilit vb eklemelerine birsey kalmicak onlar istesin birsey guncelleme ile veririm , şoyle düşun sen 2sene çalışıyorsun tüm maaşını bana verirmisin ? Vermezsin azda vermessiniz ama ben millete iyilik tarafli veriyorum 
uğraştığım vede hayla ugraştiğım ücretli satmıyorumSource dosyasını paylaşmanız daha yararlı olmaz mı? İnsanlar kendileri değiştirmelerde bulunabilir, tabii ki bu sizin bileceğiniz bir iş.
bugsuz birseyi hersey ekli item kilit vb eklemelerine birsey kalmicak onlar istesin birsey guncelleme ile veririm , şoyle düşun sen 2sene çalışıyorsun tüm maaşını bana verirmisin ? Vermezsin azda vermessiniz ama ben millete iyilik tarafli veriyorum 
Dediğim gibi senin bileceğin iş.2 senedir
uğraştığım vede hayla ugraştiğım ücretli satmıyorumbugsuz birseyi hersey ekli item kilit vb eklemelerine birsey kalmicak onlar istesin birsey guncelleme ile veririm , şoyle düşun sen 2sene çalışıyorsun tüm maaşını bana verirmisin ? Vermezsin azda vermessiniz ama ben millete iyilik tarafli veriyorum
![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)