HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Server Files Özellikleri;
rev55250
2010 official tip veritabanı
1-99
Başka da bir özellik yok. Tertemiz metin2'nin ilk zamanlarındaki gibi
**ÖNEMLİ: questler ne kadar sağlam bilmiyorum güncellemenizde yarar var, ilerideki versiyonlarda stabil görevler getirilecektir!
**NOT: Otomatik ve Kurulum scripti ile kurulmaktadır. Sadece root klasörünüze indirdiğiniz veya attığınız kur.sh dosyası ile otomatik files kurulum ve Game/DB güncelleme yapmaktadır.
Test aşamaları bug olmadığını göstermektedir. Bug Bulduğunuz takdirde aşağıdaki linke tıklayarak bug bildirimi yapın en kısa sürede fixlenecektir;
Gelelim soracağınız sorulara;
Clienti indirin ve Şuraya kayıt olun
Bol eğlenceler dilerim. İndirme Linkleri;
Client Link;
Server Files Otomatik kurulum;
Server Files Otomatik kurulum sunucuya direk indirme kodu girin;
rev55250
2010 official tip veritabanı
1-99
Başka da bir özellik yok. Tertemiz metin2'nin ilk zamanlarındaki gibi
**ÖNEMLİ: questler ne kadar sağlam bilmiyorum güncellemenizde yarar var, ilerideki versiyonlarda stabil görevler getirilecektir!
**NOT: Otomatik ve Kurulum scripti ile kurulmaktadır. Sadece root klasörünüze indirdiğiniz veya attığınız kur.sh dosyası ile otomatik files kurulum ve Game/DB güncelleme yapmaktadır.
Test aşamaları bug olmadığını göstermektedir. Bug Bulduğunuz takdirde aşağıdaki linke tıklayarak bug bildirimi yapın en kısa sürede fixlenecektir;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gelelim soracağınız sorulara;
- Hayır source vermeyeceğim.
- Evet Sürekli güncelleme gelecek.
- Hayır kasıtlı açık bug koymadım, kendime saygım var
- Evet Public Sürümün sonu gelmeyecek
- Evet İstediğiniz sistemleri ekleyebilirim eklenecek sistemin source dosyalarını getirdiğiniz takdirde
- Evet Ücretsiz ekleyeceğim (Bişeyler atarsanızda fena olmaz öğrenci adamız hayır demem
) - Evet, güncellemelerden haberdar olabilirsiniz. (Kişisel sitemi takip ederek.)
- Hayır, bunu para için yapmıyorum.
- Evet, para kazanmak ta isterim. Ücretsizler ücretliler kadar sorunsuz ve bugsuz olduğu zaman.
- Evet önceki filesi yayından çektim. (Çünkü bug buldum düzeltmeye bilgim yetmedi ek olarak da "Files Editörü" diye gezinen kendine müslümanların bilgilerini kendilerine sakladıkları için) kusura bakmayın.
- Altını çizerek ve kalın harfler ile tekrar söylüyorum source paylaşmayacağım.
Clienti indirin ve Şuraya kayıt olun
giriş yapın test edinBol eğlenceler dilerim. İndirme Linkleri;
Client Link;
Server Files Otomatik kurulum;
Server Files Otomatik kurulum sunucuya direk indirme kodu girin;
Kod:
cd /root && fetch http://depo.metin2arge.com/depo/EphixaServerFiles/v1.0.0.0/kur.sh && sh kur.sh
Ekran görüntüleri
Otomatik Kurulum
Server Aç/Kapat/yedek/log sil
Oyun içi
Otomatik Kurulum
Server Aç/Kapat/yedek/log sil
Oyun içi
Son düzenleme:
Olsun yada olmasın, kullananlar memnunTeşekkürler ama sourcesiz pek kullanan olur mu bilinmez.

Sen kullanma dostum, zorlamıyorum sonuçtatşk ama ilgi çekmez. kendin kullanmaya devam et.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)