Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ephixa SF - Public Edition ver1.0.0.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ephixa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Server Files Özellikleri;
rev55250
2010 official tip veritabanı
1-99
Başka da bir özellik yok. Tertemiz metin2'nin ilk zamanlarındaki gibi
**ÖNEMLİ: questler ne kadar sağlam bilmiyorum güncellemenizde yarar var, ilerideki versiyonlarda stabil görevler getirilecektir!
**NOT: Otomatik ve Kurulum scripti ile kurulmaktadır. Sadece root klasörünüze indirdiğiniz veya attığınız kur.sh dosyası ile otomatik files kurulum ve Game/DB güncelleme yapmaktadır.
Test aşamaları bug olmadığını göstermektedir. Bug Bulduğunuz takdirde aşağıdaki linke tıklayarak bug bildirimi yapın en kısa sürede fixlenecektir;

Gelelim soracağınız sorulara;

• Hayır source vermeyeceğim.
  • Evet Sürekli güncelleme gelecek.
  • Hayır kasıtlı açık bug koymadım, kendime saygım var
  • Evet Public Sürümün sonu gelmeyecek
  • Evet İstediğiniz sistemleri ekleyebilirim eklenecek sistemin source dosyalarını getirdiğiniz takdirde
  • Evet Ücretsiz ekleyeceğim (Bişeyler atarsanızda fena olmaz öğrenci adamız hayır demem :p )
  • Evet, güncellemelerden haberdar olabilirsiniz. (Kişisel sitemi takip ederek.)
  • Hayır, bunu para için yapmıyorum.
  • Evet, para kazanmak ta isterim. Ücretsizler ücretliler kadar sorunsuz ve bugsuz olduğu zaman.
  • Evet önceki filesi yayından çektim. (Çünkü bug buldum düzeltmeye bilgim yetmedi ek olarak da "Files Editörü" diye gezinen kendine müslümanların bilgilerini kendilerine sakladıkları için) kusura bakmayın.
  • Altını çizerek ve kalın harfler ile tekrar söylüyorum source paylaşmayacağım.
Demo için;
Clienti indirin ve Şuraya kayıt olun giriş yapın test edin

Bol eğlenceler dilerim. İndirme Linkleri;
Client Link;
Server Files Otomatik kurulum;
Server Files Otomatik kurulum sunucuya direk indirme kodu girin;
Kod:
cd /root && fetch http://depo.metin2arge.com/depo/EphixaServerFiles/v1.0.0.0/kur.sh && sh kur.sh

Ekran görüntüleri
Otomatik Kurulum

5.png

Server Aç/Kapat/yedek/log sil
6.png

Oyun içi
4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri