Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SoulWorker 📁Sunucu Server Files📁

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unicorn34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 776
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

unicorn34

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
106
Çözüm
3
Online süresi
26d 13h
Reaksiyon Skoru
260
Altın Konu
0
Başarım Puanı
121
MmoLira
4,158
DevLira
33
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

SoulWorker - Klasgame.com

SoulWorker Sunucu + İstemci Kurulum Kılavuzu
Revizyon 3

Yazar: Flipend0
kod:
Special Thanks to the following members:
- jivori : Release of the server files
- Darnell : Successfully setting up the server, Added comments to configuration, Helpful Advice on MS-SQL, Providing me a test VM to help make the tutorial
- Rulake : Successfully setting up the server, Helpful Advice on MS-SQL
- Prozaks : Repaired tb_Buff.res, Fixed Dipluce horizon and Grasscover Camp, Ported EN translation to JP Client (with help from the SWHQ Translation Team)
- b_ : Query fix for logging in the channel after character creation​

Giriş
SoulWorker Sunucu + İstemci Kurulum Eğitimine Hoş Geldiniz.
Bu kılavuzda, bize sağlanan sunucu dosyalarını doğru şekilde nasıl kuracağımızı öğreneceğiz . Temiz bir Windows kurulumundan başlayarak ve oynamak için başarılı bir müşteri oturum açmasıyla biten. Bunun,
sunucuyu bir yerel ana bilgisayar ortamında kurmak için çok temel bir kılavuz olduğunu unutmayın. Gerçek bir özel sunucu barındırmayı bekliyorsanız, bir sunucu yöneticisi olarak
IP ve Bağlantı Noktalarını düzgün bir şekilde işlemeyi bilmelisiniz.

Hadi başlayalım.

DOWNLOAD
ADIM 1 : Gerekli Dosyalar

Başlamak için aşağıdaki dosyalara ihtiyacınız olacak.

Windows Server OS 2016 :
Microsoft SQL 2017 Geliştirici Sürümü :
SoulWorker Sunucu Dosyaları- Yeniden Paketleme :
SoulWorker DB Dosyaları :
SoulWorker İstemci Dosyaları- Yeniden Paketleme :

NOT: Temiz windows kurulumunda yapmanıza gerek yok ama tavsiye edilir.
Gerekli tüm dosyaları indirdikten sonra. Server OS 2016'nızı kurun ve makineyi önyükleyin.

ADIM 2 : MS-SQL Kurulumu

Windows'u yükledikten sonra. SQL 2017 Geliştirici Kurulumunu
Başlatın Özel'i seçin ve bir sonraki alana geçin. SQL şimdi sisteminize yüklenmeye başlayacak

Tamamlandığında, Sunucu Kurulum Merkezini almanız gerekir, Bağımsız Kurulum için ilk seçime tıklamaya devam edin.

Şimdi SQL Kurulum Sihirbazına sunulacaksınız. Özellik Seçimi alanına gelene kadar sonraki alanlara normal şekilde ilerleyin.
Burada, "Veritabanı Motoru Hizmeti" kutusunu işaretlemeniz gerekecek, Veritabanı Motoru Yapılandırmasına ulaşana kadar sonraki seçeneğine tıklayın.

Bu alanda, "Karışık Mod"u seçin ve "Geçerli Kullanıcıyı Ekle"ye tıklayın.
Veritabanı için şifrenizi girin, Lütfen daha sonra öğreticide gerekli olacağından şifrenizi unutmayın .
İleri'ye tıklayın ve kurulum sihirbazını sonlandırın.

Sihirbaz başarıyla kurulduğunda. SQL Configuration Manager'ı bulun ve çalıştırın.

Sunucunuz için Protokolleri arayın ve TCP/IP alanını vurgulayın. Üzerine sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin.

Lütfen hem Etkin hem de Tümünü Dinle öğesinin Evet, Uygula olarak ayarlandığından emin olun.

Şimdi Sunucu Kurulum Merkezine geri dönme zamanı. Bu sefer, SQL Server Yönetim Araçlarını kurmalısınız.
Kuruluma normal şekilde devam edin. Kurulumdan sonra yeniden başlatmanızı söylerse, lütfen öyle yapın.

Kurulumdan sonra, SQL Server Yönetim Araçlarını bulun ve çalıştırın.

SQL Server Login'e sunulacaksınız.
Sunucu adı yerel ana makineniz veya tercih ettiğiniz IP olacaktır,
Oturum Açma Kimliği genellikle "sa"dır,
parola daha önce Sihirbazdan ayarladığınız DB parolasıdır.
Bağlanmaya devam edin.

Başarılı bir bağlantıdan sonra. Nesne Gezgini'ne gidin ve Veritabanları'na sağ tıklayın. Yeni veritabanları oluşturmanız gerekecek.

Veritabanı Adı için aşağıdaki alanları girin ve Tamam'a tıklayın
Adlar her seferinde girilmelidir :
kod:
AccountDB
CommonDB
GameDB
GMToolDB
LogDB​

Her veritabanı için yeni bir sorgu yapın.

Ayıklanan DB klasöründen SQL dosyalarını bulacaksınız.
Her veritabanı için, SQL dosyasını Not Defteri ile açın ve metni Sorgu penceresine Kopyala-Yapıştır yapın.
Kopyala-yapıştır işleminden sonra sorguyu yürüt'e basın. Bunu her Veritabanı için gerçekleştirin.

NOT : Common, Log ve GameDB'de hata görmeniz normaldir.

Son olarak, bu sorguyu burada yürütün

kod:
EXEC sp_addlinkedserver @ ='LAccountDB',
@srvproduct=N'',
@ vider=N'SQLNCLI',
@ src=N'127.0.0.1';

exec sp_serveroption @ ='LAccountDB' , @optname= 'rpc', @optvalue ='TRUE'
exec sp_serveroption @ ='LAccountDB' , @optname= 'rpc out', @optvalue='TRUE'

Bundan sonra, artık MS-SQL yapılandırmasıyla işiniz bitti.

ADIM 3 : Sunucu Konfigürasyonu

Şimdi sunucu dosyalarınıza gitmelisiniz. Oraya gidin ve config klasöründe bulunan config dosyasını bulun, dosyayı düzenleyin

Talimatlar burada verilmiştir. Lütfen talimatları yakından okuyun ve IP'lerinizi, Bağlantı Noktalarınızı, Veritabanı kullanıcı kimliğinizi ve Parolanızı doğru şekilde ayarlayın.
SoulWorker System Requirements Can i run it - Hut Mobile

Başarıyla yapılırsa, böyle görünmelidir.

Yapılandırma tamamlandıktan sonra sw_server_start.bat'ı çalıştırın
Bunu çalıştırdıktan sonra 15 dakika ara vermenizi öneririm, sunucunun başlaması biraz zaman alacaktır...

Başarıyla yapılırsa, böyle görünmelidir.

NOT : GameServer Init'te eksik AI ve ActionData dosyalarını görmek normaldir.

Bundan sonra, artık Sunucu yapılandırması ile işiniz bitti.

ADIM 4 : İstemci Yapılandırması

İstemcinizde start_sw.bat adında bir dosya var.
İsterseniz yarasa dosyasını düzenlemeyi ve IP ve Bağlantı Noktasını değiştirmeyi seçebilirsiniz. Aksi takdirde
, gidip yarasa dosyasını çalıştırın, bu oyun istemcisini başlatacaktır.

Oturum açma için SQL prosedürü, varsayılan olarak Otomatik Kaydı işleyecek şekilde ayarlanmıştır.
Otomatik Kayıt gerçekleştirmek için oturum açma ekranında Kimliğinizi ve Geçişinizi girin.
2 dakika bekleyin, ardından tekrar oturum açmaya devam edin.

Başarılı olursa, şimdi sunucu seçme ekranında olacaksınız.
Şu anda, şu anda sunucunun adını tanımlamanın bir yolu yok. Varsayılan olarak bunun yerine IP'yi gösterecektir.
Sunucuya giriş yapmak için ilerleyin

Her şey yolunda giderse artık Soulworker oynayabilirsiniz.
Hepsi bu kadar. Umarım bu eğitim, sunucunun nasıl kurulacağını yeterince açıklamaktadır.
Bundan sonra bazı SoulWorker özel sunucularını görmeyi umuyorum, onları denemekle ilgileneceğim

Herhangi bir sorunuz varsa veya Soulworker'ın geliştirme durumuyla birlikte ilerlemek istiyorsanız, lütfen
discord sunucumuza gidin.

İyi Şanslar

Burning Soulworker sunucu dosyaları (bahar 2023 - tam sunucu)

Burning Soulworker'ın sunucusunun kapatılmasının ardından, Burning Soulworker discord kanalını ve sitesini kapatmadan önce bir bilmece ve şifreli bir indirme arşivi içeren bir veda mesajı bıraktı:

Elveda@herkes

BurningSW'nin 5 yıllık hizmetten sonra nihayet kapanışı olarak, son bir veda olarak ne diyeceğimi düşünüyordum. Uzun ve duygusal bir şey ya da kısa ve profesyonel bir şey yazmayı düşündüm ama nihayetinde, vedalaşmanın en iyi yolunun topluluğumuza şükranlarımı sunmak olduğuna inanıyorum.

Sen olmasaydın, BurningSW 5 yılı aşkın bir süredir benim işim olmazdı (açık ve kapalı). Birçok insanın eğlenmesini, yeni arkadaşlar ve hatta ortaklar bulmasını sağlayan rüya gibi bir iş oldu. Burada olan her şey için gerçekten minnettarım. Ve her birinize.

Ne yazık ki dış sorunlar nedeniyle iki kez kapatmak zorunda kaldık ve bu son sefer yürümedi (insanlar güvenini kaybettiği için bu anlaşılabilir bir durum).
Ancak elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı, kullanıcıların verilerini her zaman aralar arasında tuttuğumuzu ve herkese iyi bir oyun deneyimi sunmaya çalıştığımızı söyleyebiliriz. Bunu yapmak için zamanımızı, çabamızı ve paramızı harcıyoruz.

Bu yolculuk benim için ve projeyle şu ya da bu şekilde etkileşimde bulunan diğer birçok kişi için büyüme yolculuğu oldu.

Her şey için teşekkürler.
Not 🔥

: Bazılarınızın son hediyemi beklediğini biliyorum. İşte burada:

(şifre bu sunucu ve toplulukla ilgili bir şeydir, iyi şanslar! :burningpat: )
Sonra başka bir ipucu daha bıraktı (düzenle/ Burning'in veda mesajında bıraktığı ana ipucunun aksine, bu ek ipuçları bazıları tarafından sübjektif olarak söylenir, çünkü bunlar Burning'in uyumsuzluğunun kapanmadan önce üyelerinden gelen bir aktarımdan ve Burning'in söylediği şeyler koleksiyonu, bu yüzden bir adım geri atın) :

Büyük harfler var

Bir boşluk

ve şifre 1x'e bir referanstır

Geçişin yama kodu adlarıyla hiçbir ilgisi yoktur.

Ve bruteforce'u unutun ama sözlük kullanın
Tüm bunlar, geçen yılın sonunda sunucunun yeniden başlatılacağını duyurduğunda verdiği sözü takip ediyor. İşte bilginiz için mesajının bir arşivi:

@everyone @SoulWorker
Uzun zaman oldu, yaşlı ruh işçisi.
Bugün temize çıkıyoruz ve BurningSW'nin geleceği ve geçen yıl olanlar hakkında şeffaf bir beyanda bulunuyoruz.
Fark etmiş olabileceğiniz gibi, sunucumuzun yeniden açılacağına dair bazı söylentiler var ve bunlar doğru! 2022'de BurningSW3.0 ile geri dönüyoruz.

Öncelikle odadaki fili ele alalım. Geçen yıl. Ekibin tükenmişliği, altyapımızla ilgili sorunlar ve tüm projeyi yenilemeyi ummamız nedeniyle kapatmak zorunda kaldık. 2021'in ikinci yarısını sonunda işe yaramayan ve takımın moralini bozan bir şey üzerinde çalışarak geçirdik.
Kullanıcı deneyimini olumsuz etkilediğimiz ve projemize olan güveni sarstığımız için içtenlikle özür dileriz.Geçen yıl bizim için karanlık geçti.

Neredeyse bir yıl sonra projeyi hayata döndürmek için hazırız. Dahili sorunlarımızı çözdük ve sonunda projeyi eski haline getirecek kadar kararlı hissettik.

Aynı zamanda hesap verebilir olmamız gerekiyor. Bu nedenle bir açıklama yapmak istiyoruz.
BurningSW'yi son kez yayınlıyoruz. Projenin tekrar başarısız olması durumunda, kendi BSW sunucunuzu çalıştırmak için gereken her şeyi yayınlayacağız (yine de herhangi bir kullanıcı verisi olmadan).

Herkesin verilerini son sürümümüzden koruyarak, orijinal Japon sunucularında yayınlanan içeriğe hızlı bir şekilde ayak uydurmaya kararlıyız. Ayrıca topluluk odaklı özel içerik yamalarımızı sağlamaya devam ediyoruz.

BurningSW, "3.0- Phoenix" kod adı altında piyasaya sürülecek (bu, piyasaya sürülmeden önce değişebilir), bu tarihe kadar yayınlanan tüm içeriği sağlıyor.
Image
Planlanan çıkış tarihi 2022'de, yakında daha fazla bilgi gelecek.

Ekibimizde bazı değişiklikler oldu. İlk olarak, @Chloe takımdan temelli ayrıldı. İlk günden beri bizimleydi; Gittiğini görmek üzücü ama ona maceralarında başarılar diliyoruz. @Era hala ortalıkta olacak. Ancak yeni bir geliştiricinin tanıtımını duyuruyoruz: Pyro (hala bir Discord hesabı yok).
Topluluğun tüm ihtiyaçlarının haftalık olarak karşılandığından emin olacak; yıllardır tanıdığım ve Burning SW'yi canlı ve hepimizin beklediği yüksek standartlarda tutmama yardım edecek biri.

Son içerik yamamız olan "2.1 - Solar Flare"in üzerinden neredeyse 2 yıl geçtiğinin ve oyunun büyük değişiklikler geçirdiğinin farkındayız. İki yeni ruh işçisinin yanı sıra iki yeni baskın ve birçok yeni özellik eklendi.
Şu andan itibaren, oyunun mevcut durumu ve hangi özel içeriklerimizin kaldırılması veya yenilenmesi gerektiği hakkında geri bildirim ve öneriler toplamak için geri bildirimleri açıyoruz. Bu yüzden lütfen kontrol edin.

Son olarak, resmi çıkışımızdan önce bazı beta test edicilere ihtiyacımız olacak. Tüm @Moderator Ekibi yardımcı olacak, ancak daha fazla yardım için topluluğa bakacağız. Bu hafta içinde bununla ilgili bir duyuru yayınlayacağız.

Bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz ve çok yakında.
Yukarıdaki indirme bağlantısının Burning sunucusunu en son güncellemesiyle ve onunla birlikte gelen tüm içeriği çalıştırmak için 'ihtiyacınız olan her şeyi' içerdiğine şüphe yok.

Yani 10 karakterin tamamıyla dolu bir sunucu, çok gelişmiş bir 2. sezon, olağanüstü ve 2021'deki eski Japon sızıntısından çok daha eksiksiz bir şey Sorun şu ki Burning'in bilmecesini çözerek şifreyi bulmanız gerekiyor! Birçok insanın onu aradığını biliyorum ama henüz kimse bulamadı. Bu yüzden, tüm Soulworker topluluğunun yararına birlikte çalışabilirsek harika olur.

Parola, sunucuya ve Burning topluluğuna özgü kelimelerin, bir tümcenin veya bir şeyin birleşimi olabilir.

Bu şifrenin nasıl keşfedileceğine dair herhangi bir ipucu, ipucu, fikir veya teknik memnuniyetle karşılanacaktır.

sitesi olduğunu da belirtmek isterim , bu nedenle herhangi birinin sitesinin bir arşivi varsa (veya web'de izini bulabilirse) , örneğin Wayback makinesinde/İnternet arşivinde), şifresinin anahtarını bulmak için orada önemli bilgiler olabileceğinden çok yardımcı olacaktır. hepinize iyi günler

yararlı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri