romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sunucu için öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aliyiğithan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 249

Konudaki görüşlere katılıyormusun ?

• Evet

Oy: 2 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

aliyiğithan

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba
Oynadığım süre zarfınca gözlemlediğim hata ve önerileri paylaşmak istedim. Bazı maddeler alıntıdır. Aklıma geldikçe editlerim.

Ticaret Aynası
Çok fazla pazar var, artık ticaret aynası getirilmeli. Bu sayede tek tek gözümüz kanayana kadar dolaşmak zorunda kalmayız, ayrıca pazardaki bazı uyanıkları da bitirmiş olur.

Güç Yüzükleri
Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Takan kişiye çok fazla bonus kazandırıyor. Oyundan komple kaldırılmalı.

Biyalog Görevleri
Biyolog görevlerinin yeniden düzenlenmesi gerekiyor. Görev nesnelerinin dropları (ruh taşları ve diğer itemlar) çok az.
Küfür
Oyunda birçok kişi küfür ediyor. Aktif gm yok. Uyaran yok. Uyarıyı takan yok. Bu konu üzerinde birşeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum(aktif gm)

CH
Dün aniden 8 ch olan zarkon sunucusu ve diğer sunucular 4 chye düştü. Bu konu hakkında duyuru yapılmadı. Zarkon sunucusuna 4 ch yetmiyor. Bk, büyülü metal, zen, ruh taşı vb can alıcı itemler metinlerden düştüğü için herkese yetecek kadar metin taşı kalmıyor. Özellikle haftasonları sıkıntılı oluyor. Üstüne ay ışığı sandığı eventleri başlayınca taş bulamıyorsunuz kızıl ormanda.

Event
Balık etkinliği uzun zamandır yapılmıyor. Ay ışığı sandığı etkinliğinde kesecek metin bulamıyoruz. Zarkon zaten çok kalabalık herkes 1 metin kesse metin taşı kalmıyor. Ox eventi en son ne zaman yapıldı hatırlamıyorum. Elym2 diğer metin2 serverlarından ayıran farklı etkinlikler olması gerektiğini düşünüyorum.

Aktif Gm
Oyun içinde oyuncularla konuşacak onlarla sohbet edebilecek, sorularını yanıtlayacak hatta ara sıra hediyeler ve süprizler yapan bir gm olması gerektiğini düşünüyorum. Gerekiyorsa alım yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Hile Kullanımı
Son zamanlarda gautama uçurumunda ki hileler artmakta.

Efsun Oranları
Gerek pidge gerek zarkon serverında istediğiniz oranı tutturmak oldukça zor ve zahmetli. Biriktirilen yangların bir çoğunluğu zaten itemlere + basarken gidiyor. Ayrıca kaybettiğiniz zamanda cabası. Dışarıda elym2den farklı bunca oyun varken kimse zamanını efsun değişmek gibi sıkıcı bir işle uğraşmak istemez diye düşünüyorum. Kısaca efsun basmak çok zor, oranlar değiştirilmeli. Efsun basmaya üşenen arkadaşlarım farklı oyun ve metin2 serverlarına gidiyorlar. Bu konuda birşeyler yapılmalı. Gereksiz efsunlar kaldırılabilir örneğin; orklara karşı güç, mistiklere karşı güç, hayvanlara karşı güç vb

+9 Basma
Zarkon serverında 12-15 kere denemeden +9 basılmıyor. Aşırı derecede zor. Biraz kolaylaştırılabilir diye düşünüyorum.

İtem Kilitleme Sistemi
Bağlama ve ayırma parşömenleri yerine item kilitleme sistemi getirilmeli.

+Basma itemları
+80 level olmadan çelik ve diğer silah dönüşümlerine lazım olan +9 basma itemlarını slotlardan düşüremiyoruz. En azından sadece zarkon sunucusuyda bu konuyla ilgili birşeyler yapılmalı diye düşünüyorum. İtemlar: Levinin yüzüğü, Gururlu öğrencinin notu vb.

NPC İtemları
Oyuna başlayan bir oyuncu için zarkon sunucusu başlangıç seviyesi çok zor durumda. Düşük seviye itemler nesne markete eklenmeli örnek olarak (savaş kalkanı , beşgen kalkan vb.)

Otomatik Saldırma
Gautama gibi maplerde slotların otomatik saldırma gibi özellikleri kalkmalı. Maden kasmakta zorlanıyoruz. Gautamaya kasılmaya gidenler pelerinle gidiyorlar zaten.

Safra Bugu
Oyundayken itemlerim kendi kendine safraya dönüşüp oyundan atıyor. 1-2 arkadaşıma sordum onlarada ara sıra olduğunu söylediler.

CH Geçişleri
Ch geçişlerinde sıkıntılar var. Oyun donuyor. Kapatıp tekrar açmak gerekiyor.

Kule Siyah Ekran Sıkıntısı
Kuledeyken siyah ekran hatası geliyor. 5,6. katta iken azraili kesemeden oyunu kapatmak zorunda kalıyoruz. Her zaman olmuyor fakat çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.

@Shorty

@admin

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri