kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı 1-99 gerçek 2008 için öneriler alabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan libermetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 786

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1-99 gerçek manada 2008 sunucusu, yani sürgün, katakomb vb maplerin dahi olmadığı sunucu açacağım, önerilere açığım.

Exp kasma oranları eski versiyonla birebir olacak
Yang drop oranları eski versiyonla birebir olacak
Eşya düşme oranları eski versiyonla birebir olacak
Item basma oranları eski versiyonla birebir olacak
Efsun oranları eski versiyonla birebir olacak
75 seviye silahları eskisi gibi sadece Şeytan Kulesi Azrail sandığından çıkacak, ancak içerisindeki gereksiz 65 silahları kaldırılabilir, örneğin muharebe çıkabilir ancak su perisi çıkamaz gibi.
Efsun nesneleri öyle her metinden 1 tane gibi düşmeyecek, düşük levellardan başlayarak yüksek levellara kadar artarak oranlanacak
BK okuma, at görevleri, biyolog gibi standartta 24 saate yakın vakit alan şeylerin hepsi 1 saate sabitlenecek
Ruh taşı okuma süresi 30 dakikaya sabitlenecek
Kutsama kağıtları, zen fasulyel vb eşyaları elde etmesi çok kolay olmayacak
Nesne marketten satın alınan her şeyin ticareti olacak veya ep kuponları olacak nesne markette
Büyülü metal olmayacak, veya nadiren nesne markete fırsat ürünü gibi gelebilir, örneğin 2 haftada 1 gün 100 stokla
Başlangıç 1 lv +6 kılıç başlangıç
Av görevleriyle +0 verilen zırh kask kalkan gibi eşyalar +6 olarak verilecek
Orijinal görevlerin verdiği exp ve yang oranları 3 ile çarpılıp orijinal görevler eklenecek, böylece en azından bir miktar da olsa görevlerin önemi olacak

Şimdi benim aklımda şunlar var;

Düşük seviye farmları nasıl aktif tutulabilir?
Balıkçılık konusunda nasıl bir çözüm üretilebilir? Yang düşme oranları az olduğu için örneğin 50-100k’dan sudak ve ringa balıkları balıkçıya eklenebilir diye düşünüyorum
Başlangıçta yeşil ve mor potlar en büyük boy verlirse bedenselin öfkesi, şamanın hızı, okçunun hafif adımının herhangi bir önemi kalmıyor, verilmezse insanlar çok sıkılacaktır

Ben de 2008-2009 tarzı server açmayı düşünüyorum.
Ama senin dediğin gibi bazı kolaylıklar eklemeyi düşünmüyorum
BK günde 1 tane, ruh taşı günde 2 tane okunacak (%100 geçme şansıyla)
Metinden efsun düşmeyecek
At görevi günde 1 defa yapılacak (%100 geçme şansıyla)
Başlangıçta sadece +0 kılıç olacak
Görevlerden eski tr deki gibi +0 itemler ve Yang verilecek
Balık tamamen eskisi gibi olacak, inciler de istiridyeden elde edilecek.
Benim dediğim şekil server bekleyen binlerce kişi var, yeter ki devamlı olsun, fazlasıyla rağbet görecektir.
Eğer benimle hemfikirsen iletişime geçebilirsin. Belki beraber bir proje hazırlayabiliriz.
Instagram: muhammed_bilenn

1-99 gerçek manada 2008 sunucusu, yani sürgün, katakomb vb maplerin dahi olmadığı sunucu açacağım, önerilere açığım.

Exp kasma oranları eski versiyonla birebir olacak
Yang drop oranları eski versiyonla birebir olacak
Eşya düşme oranları eski versiyonla birebir olacak
Item basma oranları eski versiyonla birebir olacak
Efsun oranları eski versiyonla birebir olacak
75 seviye silahları eskisi gibi sadece Şeytan Kulesi Azrail sandığından çıkacak, ancak içerisindeki gereksiz 65 silahları kaldırılabilir, örneğin muharebe çıkabilir ancak su perisi çıkamaz gibi.
Efsun nesneleri öyle her metinden 1 tane gibi düşmeyecek, düşük levellardan başlayarak yüksek levellara kadar artarak oranlanacak
BK okuma, at görevleri, biyolog gibi standartta 24 saate yakın vakit alan şeylerin hepsi 1 saate sabitlenecek
Ruh taşı okuma süresi 30 dakikaya sabitlenecek
Kutsama kağıtları, zen fasulyel vb eşyaları elde etmesi çok kolay olmayacak
Nesne marketten satın alınan her şeyin ticareti olacak veya ep kuponları olacak nesne markette
Büyülü metal olmayacak, veya nadiren nesne markete fırsat ürünü gibi gelebilir, örneğin 2 haftada 1 gün 100 stokla
Başlangıç 1 lv +6 kılıç başlangıç
Av görevleriyle +0 verilen zırh kask kalkan gibi eşyalar +6 olarak verilecek
Orijinal görevlerin verdiği exp ve yang oranları 3 ile çarpılıp orijinal görevler eklenecek, böylece en azından bir miktar da olsa görevlerin önemi olacak

Şimdi benim aklımda şunlar var;

Düşük seviye farmları nasıl aktif tutulabilir?
Balıkçılık konusunda nasıl bir çözüm üretilebilir? Yang düşme oranları az olduğu için örneğin 50-100k’dan sudak ve ringa balıkları balıkçıya eklenebilir diye düşünüyorum
Başlangıçta yeşil ve mor potlar en büyük boy verlirse bedenselin öfkesi, şamanın hızı, okçunun hafif adımının herhangi bir önemi kalmıyor, verilmezse insanlar çok sıkılacaktır
Bunun için öncelikle şunu söyleyebilirim. at geçme ruhtaşı gibi uzun süreli şeyler insanı sıkabilir. Pve ve PVP tarzı açıyorsun sonuçta. ha yapılabilir. lakin dediğim gibi. kasmayı zorlaştırırsın. at level atlama değilde at basleme beslemediğinde ölme gibi at kitabı için maymun bitkisi kastırabilirsin. ama tutmaz diye düşünüyorum bir yeri kısarken bir yerden kolaylaştırman lazım. çokta olmasa

Bunun için öncelikle şunu söyleyebilirim. at geçme ruhtaşı gibi uzun süreli şeyler insanı sıkabilir. Pve ve PVP tarzı açıyorsun sonuçta. ha yapılabilir. lakin dediğim gibi. kasmayı zorlaştırırsın. at level atlama değilde at basleme beslemediğinde ölme gibi at kitabı için maymun bitkisi kastırabilirsin. ama tutmaz diye düşünüyorum bir yeri kısarken bir yerden kolaylaştırman lazım. çokta olmasa

Fikrine saygı duyarım, ama piyasada benim dediğim zorlukta 1 tane server bile yok, sağlam reklam yapılırsa tutulur diye düşünüyorum. Zaten zorluğun hat safhada olması kişiye tr tadı vereceği için zevke dönüşecektir. Zamanı geldiğinde açmayı planlıyorum, söylediklerimi tecrübe edip göreceğim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri