Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Telkin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Majesticc08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 228
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Majesticc08

366.GÜN
TM Üye
Konular
933
Reaksiyon Skoru
39
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kadinin basi çok agriyormus. Demisler ki bir psikiatrist var. Harika tedavi ediyor. Neyse^ gitmis doktora^ aksam eve gelince kocasi sormus

- "Ne oldu" diye.

- "Valla^ bana telkin önerdi^ bir yere oturup kafami iki elimin arasina alip sallana sallana 'bu kafa benim degil^ bu kafa benim degil' diye tekrarlayacakmisim." Kadin 3-4 gün bu ise devam etmis ve basagrilari tamami ile geçmis. Ancak bu sirada kocasinda bir sorun baslamis. Adamda tik yok. Geceleri sirtini dönüp yatiyor. Iliski miliski hak getire. Sonunda kadinin da israri ile adam da ayni doktora gitmis. Aksam eve gelince kadin ne oldu demis. Adam

- "Birak yaa demis^ bana da telkin önerdi ama ben öyle saçma seyleri yapmam" demis^ demis ama o günden sonra adam olmus bir canavar. Eve gelince kadini hemen yakalayip yataga atiyor. Durum felaket. Neyse herkes çok memnun ama kadin da bu isin nasil oldugunu merak ediyor. Bir gün kadin eve gelmis. Adam

- "Hadi karicigim demis^ sen hemen yataga gir^ ben bi banyoya gidip geleyim" demis. Kadin gizlice adami takip etmis. Ne görsün. Adam banyoda klozete oturmus^ kafasini iki elinin arasina almis sallaniyor.

- "Bu kari benim degil^ bu kari benim degil"

Eline saglik dostum yararl bilgi.

Eline saglik dostum yararl bilgi.

Faydali konu. Eline emegine saglik.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri