Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Patron ve Sekreter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Majesticc08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 239

Majesticc08

366.GÜN
TM Üye
Konular
933
Reaksiyon Skoru
39
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Patron ve Sekreter

Patron (adam) ve sekreteri (kadin) sehir disina yemege gitmek için arabayla yola çikarlar.

Fakat araba yolda problem yaratir. Inip bakarlar tamir olacak gibi degil. Burda kaldik diye söylenirler. Ilerde bir küçük ev görürler. Giderler ve kapisinin açik oldugunu görürler. Araladiklari kapidan baktiklarinda sanslarina bir de yatak olduguna sevinirler.

Adam^"sen yataga yatabilirsin^ ben de uyku tulumuyla suraya kivrilirim" der. Yatarlar.

Biraz sonra sekreter "ben üsüyorum" der. Adam uyku tulumunun fermuarini açar^ kalkar ve bir battaniye alip kadinin üzerine örter. Tekrar gider uyku tulumunun içine girer. Fakat çok geçmez.

Kadin biraz da arzulu bir sesle "ama ben hala üsüyorum der". Adam yine kalkar ve bir battaniye daha alip kadinin üzerini örter. Döner^ uyku tulumuna girip uyumaya çalisir.

Yine biraz sonra kadin arzulu bir sesle "ama ben isinamadim" der. Adam tekrar kalkar. Bir battaniye daha alir ve kadini örter. Dönüp tekrar uyku tulumunun içine girer.

Biraz sonra kadin daha arzulu bir sesle "ama ben üsüyorum ve bir türlü isinamiyorum" der.

Adam "en iyisi biz seninle bu aksam evliymisik gibi davranalim^ ne dersin?" diye sorar.

Kadinin hosuna gider ve sevinçle "olur" der. Adam oldukça yükses tonda bagirir:

"kalk ve su lanet battaniyeyi alip üzerini ört" der.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri