- Konular
- 933
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Delikanli olgunca bir arkadasina yalvariyor - abi nolursun zamparalik nasil yapilir bana da ögret. Bak oglum diyor digeri. Aksam en son kalkan ada vapuruna bineceksin^ heybeliada da ineceksin^ orada esini bekleyen birçok kadin görürsün^ kocasi gelenler birlikte giderler^ kocasi vapurdan çikmayan birini gözüne kestirir beraber yemege gitmeyi teklif edersin. Eh ondan sonrasi sana kalmis.
Delikanli o gün son ada vapuruna binmis vapurdaki sallantidan uyuya kalmis^ birde gözlerini açmis ki heybeliadayi geçip büyükadaya gelmisler. Olsun ada degilmi birsey farketmez deyip vapurdan inmis. Gerçekten birkaç kadinin kocasi gelmemis. bizimki yaradana siginip birine yemege beraber çikmalarini teklif etmis. Kadin da
-Burasi küçük bir yerdir herkes birbirini tanir buyüzden evime gidelim demis. Bunlar yemekten sonra gerekli isleme baslamislar on dakika sonra kapi paldir küldür açilmis ve kadinin kocasi girmis.
- Karicim geç kalinca bir motor tuttum geldim ve ben gelmeyince bana yapacagin bumuydu.
Bu arada bizimkine dönmüs
- Ulan sana Heybeliada dedik^ hergele^ Büyükada degil.
Delikanli o gün son ada vapuruna binmis vapurdaki sallantidan uyuya kalmis^ birde gözlerini açmis ki heybeliadayi geçip büyükadaya gelmisler. Olsun ada degilmi birsey farketmez deyip vapurdan inmis. Gerçekten birkaç kadinin kocasi gelmemis. bizimki yaradana siginip birine yemege beraber çikmalarini teklif etmis. Kadin da
-Burasi küçük bir yerdir herkes birbirini tanir buyüzden evime gidelim demis. Bunlar yemekten sonra gerekli isleme baslamislar on dakika sonra kapi paldir küldür açilmis ve kadinin kocasi girmis.
- Karicim geç kalinca bir motor tuttum geldim ve ben gelmeyince bana yapacagin bumuydu.
Bu arada bizimkine dönmüs
- Ulan sana Heybeliada dedik^ hergele^ Büyükada degil.