- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bizim kimseden korkumuz yok aslanım videoyu kaldırdıydım geri yükledim burda işte izle kendini acizliğini izle . Hadi mesaj at arkadaşlarına da yorum yapsın seni suyun üstüne çıkarsın video da ne oldugu belli oluyo . Kırmızılara karşı dimdik ayaktayım dostum bundan sonra sizinle ben degil yöneticiler uğaraşacak . He karakule bizi afk iken kesiyor diyosunuz kaydı atın herkes görsün ben burdayım videom burda . Düğün geçtikten sonra çal kınayı bi tarafına . Yalvar herkese yorum atsın belki seni kurtarır . İftira atmak ne kadar kolay be oyun bu arkadaş bu kadar kendinizi kaptırmayın ben yıllarımı verdim bu oyuna sizin gibi olmadım olmam da gidin sosyal yaşantınıza özen gösterin biraz oyun bu ya . Birbirinize bu kadar yağ çekmeyin tickete hiçbi faydası olmayacak herkes hakettiğini çekecek . Kim suçluysa o suçunu çeksin
sss
sss
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
öncelikle herkese selamlar,
neojen ben oluyorum. bu arkadaşı zarkon server'ında guatama'da tanıyan tanır. afk çarları keser ve olay yerinden uzaklaşır. aynı şeyi sürekli tekrar eder. bi zaman çok çektiğim bir arkadaştır. gene günlerden bir gün guatamada sura bir arkadaşı kesmiş. bende olay yerinde müdahalede bulundum. hem geçmişin intikamı hem adalet için kestim arkadaşı. kaldı ki bu bir savaş oyunu kin güttüğümüz intikam almak istediğimiz zamanında çektiğimiz insanlara çektiremeyeceksek bu oyunu oynamanın anlamı olmadığını düşünüyorum. eğer bu videodan dolayı banlanırsam da adminleri allaha havale edip oyunu bırakırım zaten. iyi oyunlar cümleten.
edit: arkadaş o kadar videonun arkasında duramıyor ki videoyu kaldırmış. buyrun buradan izleyin kim haklı kim haksız siz karar verin.
yaptığımın sonuna kadar arkasındayım. bu olaydan dolayı da başıma bir iş gelirse cümle alem duysun ve yönetimin kara lekesi olarak bu burada kalsın.
neojen ben oluyorum. bu arkadaşı zarkon server'ında guatama'da tanıyan tanır. afk çarları keser ve olay yerinden uzaklaşır. aynı şeyi sürekli tekrar eder. bi zaman çok çektiğim bir arkadaştır. gene günlerden bir gün guatamada sura bir arkadaşı kesmiş. bende olay yerinde müdahalede bulundum. hem geçmişin intikamı hem adalet için kestim arkadaşı. kaldı ki bu bir savaş oyunu kin güttüğümüz intikam almak istediğimiz zamanında çektiğimiz insanlara çektiremeyeceksek bu oyunu oynamanın anlamı olmadığını düşünüyorum. eğer bu videodan dolayı banlanırsam da adminleri allaha havale edip oyunu bırakırım zaten. iyi oyunlar cümleten.
edit: arkadaş o kadar videonun arkasında duramıyor ki videoyu kaldırmış. buyrun buradan izleyin kim haklı kim haksız siz karar verin.
yaptığımın sonuna kadar arkasındayım. bu olaydan dolayı da başıma bir iş gelirse cümle alem duysun ve yönetimin kara lekesi olarak bu burada kalsın.
Son düzenleme:
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle Selamün aleyküm,
Bende MannakYha, böyle insanlar bizim kasılmamıza engel olacaksa, Adam olan adam akıllı gelir adam gibi kasılır, yok şu charı keseyim yok bunu keseyim kasılmasın, yav siz çocukmusunuz ne bu tavırlar ne bu şekil, her önümüze gelen veletle uğraşmak zorundamıyız abi biz?
Videoya gelirsek ula kamil ondan 1 dakika oncesini göstersene kimmiş aciz görürüz, Neymiş kasılırken kesiyormuş ondan videoya başlamadan 1 dakika oncesinden kim bilir neler yaptın tabi onların da kaydı vardı ama atmazsın korkak olduğun için, bu oyunda Adam gibi adam sadece Neojen'i gördüm başka birinide görmedim, Zaten videoda anlaşılıyor neyin ne olduğu sura teşekkkür ediyor teşekkür ettikten sonra yerden kalkıyor Banlanacak Kişi varsa oda Neojen değil Karakule
kendi ölüm fermanını kendi imzalamış.
Bende MannakYha, böyle insanlar bizim kasılmamıza engel olacaksa, Adam olan adam akıllı gelir adam gibi kasılır, yok şu charı keseyim yok bunu keseyim kasılmasın, yav siz çocukmusunuz ne bu tavırlar ne bu şekil, her önümüze gelen veletle uğraşmak zorundamıyız abi biz?
Videoya gelirsek ula kamil ondan 1 dakika oncesini göstersene kimmiş aciz görürüz, Neymiş kasılırken kesiyormuş ondan videoya başlamadan 1 dakika oncesinden kim bilir neler yaptın tabi onların da kaydı vardı ama atmazsın korkak olduğun için, bu oyunda Adam gibi adam sadece Neojen'i gördüm başka birinide görmedim, Zaten videoda anlaşılıyor neyin ne olduğu sura teşekkkür ediyor teşekkür ettikten sonra yerden kalkıyor Banlanacak Kişi varsa oda Neojen değil Karakule
kendi ölüm fermanını kendi imzalamış.- Katılım
- 19 Mar 2017
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tazecik neojen videoyu kaldırma sebebim rezil olma diye kimseden korktugum yok attıgım ticket en yakın zamanda cevaplanır sanada bi veda partisi düzenler yandaşların 
Turkmmo Flood Engelleme
Ulan ne adamlarsınız be
herkes birbirinin yalağı olmuş hayırlı işler

Turkmmo Flood Engelleme
Ulan ne adamlarsınız be
herkes birbirinin yalağı olmuş hayırlı işlerŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)