Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

P3NG3R

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
17g 16741s
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
Başarım Puanı
106
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 8 Gün
MmoLira
7,739
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Hello everyone.

It's a good day to share an old code with you.

First of all you need to know:
  1. I don't help to install it. Don't even take the contact with me about it.
  2. The whole code is written by me, and reversed from official binaries.
  3. At the beginning do a backup for your files(srcs+pys) and READ CAREFULLY the readme.
  4. W/o brain.exe please close this tab, or your browser, thank you for your understanding.

Preview:

Türkçe Olarakda
Arkadaslar Tr Var Bu Sistemler Zaten Video Detaylı Anlatım Yapılmıs Ordan Bakarsınız

indirme link

tarama

Enjoy & #h4v3fun,
pngr

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@tslee61; Kardeşim kusura bakma ama sistemin yapımcısı olması beni ilgilendirmiyor. Veya sistemin ne olduğu. 20 mesajı olmayan üyeler konuya link koyamaz diye bir kural var. Ben bu kuralı uyguladım. Olması gerektiği gibi. Ama moderatör arkadaşım konuyu açmış. Sanırsam paylaşılan sistem değerli bir sistem. Bütün arkadaşlarınız sistemi aldıktan sonra söyleyin o zaman kapatalım konuyu.
Beni yanlış anlama konuyu kapatmana bir şey demiyorum zaten diyemem de yetkili biri değilim, sadece bu forumun bir üyesi ve bu ortamı seven birisi olarak söyledim. Bizde metin2dev gibi geliştiricilerin toplandığı bir mekan olabiliriz bence.
İyi forumlar.

Yanlış anlaşılacak bir durum yok aslında. Sende haklısın. Yıllardır bu forumdayım. Pasif bir şekilde kime ne yapıldığını izlediğim zamanlarda oldu. Kaç tane geliştiriciyi harcadı bu forum. Keşke dev gibi değil dev'den daha iyi bir forum olsak. Ama beni de anladığını düşünüyorum. Kurallarda 20 mesajı olmayan link koyamaz diye bir ibare var. Ve bende deneme moderatör olarak kuralları istisnasız uygulamak zorundayım. En azında kendimi zorunlu hissediyorum. Rütbem yüksek olmadığı için insiyatif kullanmayı doğru bulmadım.

Ama şöyle de bir durum var. Kişi ister geliştirici olsun ister sıradan bir metin2 hayranı. Kuralları adaletli bir şekilde uygulamalıyız ki forumumuz adaletli olsun. Nasıl metin2dev de ne kadar iyi geliştirici olursan ol İngilizce konuşmak zorundasın buda böyle bir şey. Kurallarda ve cezalarda kişinin kim olduğu önemli olmamalı. O zaman adalet diye bir şey kalmıyor. Veya paylaşılan konu.

Umarım kendimi anlatabilmişimdir. İyi forumlar...
Turkish lecture

Konu Duzenlendı Ve Anlatım Ayar Verıldi

Son düzenleme:
Welcome little kid

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri