Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Nasıl bir sorun ? Belki yardımcı olabilirimstatü metinlerindeki mavi ve yeşil effect sorununu çözebilen yokmu hala
Nasıl bir sorun ? Belki yardımcı olabilirim
bu ejder mühürlerinde bekleme aralıklarında aktif olan mavi ve en sonda mühürleri kırarken aktif olan yeşil effectler başka derdim yok bekir kardeş şu videoyuda örnek atıyım sadece affect sorunu var efektler aktif olmuyo
O efektleri kaldırmak mı istiyorsun yoksa sorun mu var onlardabu ejder mühürlerinde bekleme aralıklarında aktif olan mavi ve en sonda mühürleri kırarken aktif olan yeşil effectler başka derdim yok bekir kardeş
O efektleri kaldırmak mı istiyorsun yoksa sorun mu var onlarda
kaldırmak deil hali hazırda ekliler ama aktif olmuyolar gözükmüyolar yani onları çalıştırmaya uğraşıyom
hmm sisteme bakmadım ama affect olarak geliyorsa sıralama yanlışı olabilir affectleri tanımlarken sayı ile tanımlarsan çalışmama veya çakışma ihtimali olmaz örneğin AFFECT_MELEY_EFFECT = 131, gibi belirt sayının başka affectlerde kullanılmadığına dikkat etkaldırmak deil hali hazırda ekliler ama aktif olmuyolar gözükmüyolar yani onları çalıştırmaya uğraşıyom
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)