farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Meley Dungeon System #Karaca425 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

hmm sisteme bakmadım ama affect olarak geliyorsa sıralama yanlışı olabilir affectleri tanımlarken sayı ile tanımlarsan çalışmama veya çakışma ihtimali olmaz örneğin AFFECT_MELEY_EFFECT = 131, gibi belirt sayının başka affectlerde kullanılmadığına dikkat et

potion icon effect mantığıyla sayı tanımlayım dedim AFFEC_STATUS LARA AMA sonuç gine olumlu olmadı bu yüzden bilgisi biraz daha fazla olanlar yardım eder kafasındayım artık kaç gündün çözemedim

potion icon effect mantığıyla sayı tanımlayım dedim AFFEC_STATUS LARA AMA sonuç gine olumlu olmadı bu yüzden bilgisi biraz daha fazla olanlar yardım eder kafasındayım artık kaç gündün çözemedim
hem server hem cliente sayı tanımladın değil mi ? eğer hala olmuyorsa statülere verilen affecti değiştir herhangi bir skill efektinin affectini yaz yerine eğer yine olmuyorsa genelinde sorun vardır

hem server hem cliente sayı tanımladın değil mi ? eğer hala olmuyorsa statülere verilen affecti değiştir herhangi bir skill efektinin affectini yaz yerine eğer yine olmuyorsa genelinde sorun vardır

denemediğim karakter skili kalmadı ilk aklıma geldi oda ama gene sonuç çıkmadı lentin sattığı sistemde bu sorun yoktu varez eden garanti biyerini değiştirdi bunun :S

affect.h ile InstanceBase.h kodlarında uyumsuzluk veya tutarsızlık var gibi geliyo

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri