Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Efekt sorunlarını çözen varmi
playersettingsmodule.py'de son skill efektinden itibaren +1 vererek git sorunun çözülürkaldırmak deil hali hazırda ekliler ama aktif olmuyolar gözükmüyolar yani onları çalıştırmaya uğraşıyom
playersettingsmodule.py'de son skill efektinden itibaren +1 vererek git sorunun çözülür
tanımlanan sayıları src dede belirttim ama gene olmadı az çok benim fikrime göre her affect registerinde meleylair.cpp de AFFECT_STATUS KULLANILMIŞ VE AFFECT.H DE SADECE 700 TANIMLI TEK KOD VAR AMA meleylair.cpp deki addaffect BİT DEĞERLERİ AFF_STATUE1-2-3-4 DİYE GİDİYO BUNA GÖRE BAŞLIK TYPELERİNİDE AFFECT_STATUS1-2-3-4 DİYE AYARLAMAK GEREKCEKKİ BUNUNDA OLCAĞINI ZANNETMİYOM Bİ UMUDUM BU KALDI
700 ü silip bunu kullanıp Meleylair.cpp yide az düzenledikmi olur diye umuyorum
#ifdef __MELEY_LAIR_DUNGEON__
AFFECT_STATUE1 = 309,
AFFECT_STATUE2 = 310,
AFFECT_STATUE3 = 311,
AFFECT_STATUE4 = 312,
#endif
Son düzenleme:
Oldu mu ?tanımlanan sayıları src dede belirttim ama gene olmadı az çok benim fikrime göre her affect registerinde meleylair.cpp de AFFECT_STATUS KULLANILMIŞ VE AFFECT.H DE SADECE 700 TANIMLI TEK KOD VAR AMA meleylair.cpp deki addaffect BİT DEĞERLERİ AFF_STATUE1-2-3-4 DİYE GİDİYO BUNA GÖRE BAŞLIK TYPELERİNİDE AFFECT_STATUS1-2-3-4 DİYE AYARLAMAK GEREKCEKKİ BUNUNDA OLCAĞINI ZANNETMİYOM Bİ UMUDUM BU KALDI
700 ü silip bunu kullanıp Meleylair.cpp yide az düzenledikmi olur diye umuyorum
#ifdef __MELEY_LAIR_DUNGEON__
AFFECT_STATUE1 = 309,
AFFECT_STATUE2 = 310,
AFFECT_STATUE3 = 311,
AFFECT_STATUE4 = 312,
#endif
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)