DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bilişim arıyorum [ yardım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan amar2828
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

amar2828

Level 1
Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar bir kaç arkadaş iyi mıktarda para yatırıp uzun omurlu iyi filesli bir server açmayı düşünüyoruz ama bilişim konusunda karar vermedik. Netmarlis de uygun paketler var fıleslerıde guzele benzıyor anksoft da saglam duruyor ama daha aratırıcaz.

[sıze=5]sizin önerebileceğiniz her konuda iyi olan sağlam bir bilişim varmı ? [nedeni ile yazarsanız sevinirim][/sıze]

Siz sadece 2 firmadan bahsetmişsiniz ama Alansoft'u es geçmeyin bence. Ben bahsettiğiniz 2 firmanın birinde çalıştım ve sürekli sunucu bazlı sıkıntılar yaşadım. Daha sonra Alansoft ile çalışmaya başladım. İlgi alâka çok güzel müşteriye nasıl hitap edebileceklerini iyi biliyorlar sunucu ve filesları da güzel. Yaptıkları duyuruya göre Sancak filesa geçiş yapmışlar ücretsiz kuracaklar, tavsiye ederim.

Dostum iyi forumlar. 2 gün evvel ortağımla kötü bir bilişimden sunucu aldık ne yazıkki sunucumuz teslime edilmedi. İsmini vermek istemiyorum aslında biraz araştırsan farkına varıcaksındır. Bu sabah bilişim ararken alansoft bilişimine rastladım bu forumda. Pazar günü olmasına rağmen sunucu işlemlerimi toplam 5 saatte gerçekleştirdiler.(Ödeme bildirimi ve sunucu kurulumu 5 saatin içine dahil). Skype destek adresinde Tayfun Bey var sabahtan beri ilgileniyor sunucu paketi ayırt etmeksizin. Tavsiye edebileceğim bilişim bu var dostum istersen serverime gelip deneyebilirsin. Sorun olursa oyunla ilgili ulaşabilirsin.

buyukhosting

buyukhosting.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri