InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sağlam bir bilişim arıyorum!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tasbunartv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 411

tasbunartv

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 12 Gün
Başarım Puanı
1
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Daha önce bir kaç bilişim ile çalıştım ama yok birisinin sunucuları kötü diğeri filesları sıkıntılı ilgi alaka desen sıfır 150 200 lira harcadım ama yok sağlam ilgilenen sıkıntısız bir sunucu arıyorum.

Daha önce bir kaç bilişim ile çalıştım ama yok birisinin sunucuları kötü diğeri filesları sıkıntılı ilgi alaka desen sıfır 150 200 lira harcadım ama yok sağlam ilgilenen sıkıntısız bir sunucu arıyorum.

ben aresko.net den sunucumu aldım 3 aydır onlarla çalışıyorum gayet memnunum 10 haziranda açılışımı veriyorum hatta kontrol edebilirsin Buraya Tıkla tavsiye ederim aresko bilişim güvenilirdir kafana takılan birşey varsa özelden yazabilirsin :)[/QUOTE]

Merhaba Beyefendi Canlı Destekten İletişime Geçebilirseniz Aklınızdaki Sorulara Cevap Verebiliriz Genel Olarak 12:00-03:00 Arası Destek Vermekteyiz Onun Harici Desteklere Mesai Saatleri İçinde Cevap Verilmektedir. www.ilinerteknoloji.com Fileslerimiz İçin www.ilinerteknoloji.com/tanitim

ben aresko.net den sunucumu aldım 3 aydır onlarla çalışıyorum gayet memnunum 10 haziranda açılışımı veriyorum hatta kontrol edebilirsin Buraya Tıkla tavsiye ederim aresko bilişim güvenilirdir kafana takılan birşey varsa özelden yazabilirsin :)
[/QUOTE]

https://goo.gl/6DvyUL burayı öneririm canlı destekleri var sahurda bile cevap veriyorlar. Fiyatlarda uygun oluyor yıllık alırsan canlı destektende yazarsın şu paketi alırsam yıllık son ne kadar yaparsınız diye baya yardımcı oluyorlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri