InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Server Files Source Dosyaları Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Atahank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Atahank

Level 3
TM Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
44
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Merhaba,

Kullanmakta olduğum sunucuyu formatlayıp, MaviRuh server files dosyalarını indirdim.
Game.tar.gz ve mysql.tar.gz dosyalarını filezilla üzerinden servere atarak putty'den kurulumunu yaptım.
Ancak indirdiğim dosyalar arasında Gamesource ve Clientsource olmak üzere iki klasör daha var .rar halinde.
Bu dosyaları ne yapmam gerekiyor bir türlü çözemedim. Bu dosyalar yok diye server start almıyor sanırım.
Birkaç konuya baktım freebsd indirmem gerekiyormuş sanırım 7 GB. bir dosya. Kısacası işin içinden çıkamadım.
Bana destek olabilecek olan varsa Pm atabilir veya skyptan ulaşabilir. Skype: Kaloglu@msn.com

İyi Forumlar.

Arkadaşlar Merhaba,

Kullanmakta olduğum sunucuyu formatlayıp, MaviRuh server files dosyalarını indirdim.
Game.tar.gz ve mysql.tar.gz dosyalarını filezilla üzerinden servere atarak putty'den kurulumunu yaptım.
Ancak indirdiğim dosyalar arasında Gamesource ve Clientsource olmak üzere iki klasör daha var .rar halinde.
Bu dosyaları ne yapmam gerekiyor bir türlü çözemedim. Bu dosyalar yok diye server start almıyor sanırım.
Birkaç konuya baktım freebsd indirmem gerekiyormuş sanırım 7 GB. bir dosya. Kısacası işin içinden çıkamadım.
Bana destek olabilecek olan varsa Pm atabilir veya skyptan ulaşabilir. Skype: Kaloglu@msn.com

İyi Forumlar.

game ve db src: ftpdeki usr/game/share bölümündeki game ve db dosyasının açık kaynak kodudur,bu kaynak kodlarını düzenleyerek yeni sistemler ekleyebilirsiniz, fakat düzenlediğiniz kaynak kodlarını derleyebilmeniz için sunucunuzda gmake ayarları kurulu olmalıdır.

client src: oyun klasörünüz (:c/programfiles/metin2) içindeki oyun exenizin açık kaynak kodudur.Bu kaynak kodlarından yenı sıstemler ekleyebılırsınız ama bu sefer derlemek ıcın vısual studıo 2013 veya vısual studıo 2008 e ıhtıyacınız vardır. google de src buıld etme ve clıent buıld etme olarak aratırsanız yararlı bılgıler bulabılırsınız ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri