- Konular
- 639
- Online süresi
- 6h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 368
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 74
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hoşgeldiniz.
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Lan dıodum bende bu nıe teksas loncasını hep savunuo pıdgedeyken onune gelene ban atıodu gelmıs bıde gm ıle aynı oyunu oynuoz
- Konular
- 579
- Online süresi
- 2h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 422
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Aleyküm selam
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Hoşgeldiniz.
Hoş buldum, teşekkür ederim.
Lan dıodum bende bu nıe teksas loncasını hep savunuo pıdgedeyken onune gelene ban atıodu gelmıs bıde gm ıle aynı oyunu oynuoz
Game Master iken hiç bir zaman taraf tutmadım ve TEKSAS loncasını savunmadım, benim Game Master'lik yaptığım zaman'da TEKSAS loncası'ndan en fazla 1-2 online görüyordum. Lonca'da kimse kalmamıştı zaten.
Şimdi kalkıp neyin davasını yaptığını anlamıyorum. Biz bu oyun'da görevli iken her attığımız PM ve Ban kayıt ve kontrol altındaydı. Hiç bir türlü görevimi suistimal etmedim.
Uthera ile görevim bittikten sonra ZugZwang adlı karakterimi'de devrettim. Oyunla hiç bir alakam kalmadı. Ara sıra Yeshe adlı karakterimle oyuna girip, tanıdıklarım'la sohbet ediyorum. 5 yıllık oyunculuk sürecinde kimseye zararım olmadı, hiç bir türlü küfürlü videom'da olmadı
Game Master iken yeri geldi anneme yeri geldi tüm aile değerlerime küfürler yağdırıldı. Yine size karşı olan saygımı ve tutumluğumu bozmadım. Ban atmış isem bir sebebi vardır, her atılan banın'da yetkili odası'nda SS'leri bulunmaktaydı.
Saygılar...
Aleyküm selam
Teşekkür ederim.
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
kesın oledırHoş buldum, teşekkür ederim.
Game Master iken hiç bir zaman taraf tutmadım ve TEKSAS loncasını savunmadım, benim Game Master'lik yaptığım zaman'da TEKSAS loncası'ndan en fazla 1-2 online görüyordum. Lonca'da kimse kalmamıştı zaten.
Şimdi kalkıp neyin davasını yaptığını anlamıyorum. Biz bu oyun'da görevli iken her attığımız PM ve Ban kayıt ve kontrol altındaydı. Hiç bir türlü görevimi suistimal etmedim.
Uthera ile görevim bittikten sonra ZugZwang adlı karakterimi'de devrettim. Oyunla hiç bir alakam kalmadı. Ara sıra Yeshe adlı karakterimle oyuna girip, tanıdıklarım'la sohbet ediyorum. 5 yıllık oyunculuk sürecinde kimseye zararım olmadı, hiç bir türlü küfürlü videom'da olmadı
Game Master iken yeri geldi anneme yeri geldi tüm aile değerlerime küfürler yağdırıldı. Yine size karşı olan saygımı ve tutumluğumu bozmadım. Ban atmış isem bir sebebi vardır, her atılan banın'da yetkili odası'nda SS'leri bulunmaktaydı.
Saygılar...
Teşekkür ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)