C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Selamın aleyküm;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yeshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

yeshe

Level 4
TM Üye
Konular
42
Online süresi
1h 21m
Reaksiyon Skoru
124
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 9 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
111
MmoLira
47
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamın aleyküm arkadaşlar;

Ben Deniz Topçu, pidge sunucusu'nda ki hesabım ZugZwang'dı aranızda hatırlayanlar olur. Duydum ki yeni bir sunucu açılmış, tekrardan ElyM2 oyun hayatına dönmek istiyorum.

Bu sunucu da sağlam dostluk olmak üzere, güzel bir lonca açıp beni aralarına katabilecek arkadaşlar olursa konu altından yazabilirler.

Hiç bir türlü item veyahut para yardımı istemem, kendi işimi kendim görürüm. 5 yıllık oyunculuk hayatımda olduğu gibi.

Eğer yeni sunucuda TEKSAS ve Petunya loncalarından oyuncular var ise siz adamın dibisiniz.

Sonsuz TEKSAS!

Selamın aleyküm arkadaşlar;

Ben Deniz Topçu, pidge sunucusu'nda ki hesabım ZugZwang'dı aranızda hatırlayanlar olur. Duydum ki yeni bir sunucu açılmış, tekrardan ElyM2 oyun hayatına dönmek istiyorum.

Bu sunucu da sağlam dostluk olmak üzere, güzel bir lonca açıp beni aralarına katabilecek arkadaşlar olursa konu altından yazabilirler.

Hiç bir türlü item veyahut para yardımı istemem, kendi işimi kendim görürüm. 5 yıllık oyunculuk hayatımda olduğu gibi.

Eğer yeni sunucuda TEKSAS ve Petunya loncalarından oyuncular var ise siz adamın dibisiniz.

Sonsuz TEKSAS!

as h.geldin :)

Hoşgeldin Deniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri