Beyler siz arkanıza yaslanın GM girsiniz charınızı donatsın isterseniz ? Kardeşim oyunun zorluğu olmazsa zaten itemini dizer bırakırsın sarmaz
+6 Çeliği +7 yapmak için 2 t para harcadım gene geçmedi ben hiç ağlıyormuyum
dıkat;19437781' Alıntı:Beyler siz arkanıza yaslanın GM girsiniz charınızı donatsın isterseniz ? Kardeşim oyunun zorluğu olmazsa zaten itemini dizer bırakırsın sarmaz![]()
​+1

dıkat;19437781' Alıntı:Beyler siz arkanıza yaslanın GM girsiniz charınızı donatsın isterseniz ? Kardeşim oyunun zorluğu olmazsa zaten itemini dizer bırakırsın sarmaz![]()
Skilleri p lemek için 4 T civarı harcadım , çeliği +9 yapıp mavi yapana kadar her + da 6 7 kere yandı oda bir 4-5 t ye mal oldu.Gayette memnunum oyundan dahada zor olmalı aslında
1-Cesaret pelerini 1 saatlik bunun yerine 200 lük ler getirilsin derim
2- + basmak çok zor dolunayı 12 basmada +9 yaptım dolunayda hal buysa ileride ne yapıcaz
3- Metinlerden çıkan bk sayısı 2 katına çıkarılmalı diye düşünüyorum ruh taşı gibi 2 şerli de düşebilir
4- bk nın az düşmesinden bk fiyatları uçuk
5- taşlar basarken yanmamalı
6- Bunu soruyorum sadece şurda 1 hafta sonra çarlarımızı ws atmaya başlıyacaz efsun botu eklenmeli efsun zaten çok zor geliyor bide oturup elimizle nasıl basıcaz
bencede haklısın taşlar ve pelerinler çok sıkıntılı