Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

+ Basma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 55Ayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 607

55Ayaz

Level 4
TM Üye
Konular
97
Online süresi
19m 16s
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
79
MmoLira
12
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1- Zarkon Serverınde +9 Basarken cıddı derecede bır sıkıntı var. Itemlerı +6 +7 +8 cook rahat basıyoruz Fakat +9 Basarken Cook yakıyor ben abonoz Basarken yaklasık 20'e yakın Yaktım. Bu konu hakkında bır calısma olucak mı.?

2- En basıt abonoz'da boyle bır sıkıntı Yasıyoruz. Celık bastıgımızda ne yapıcagız bız ???

3- Birde Buyulu metal Helende Bulunmuyor, Sadece metınlerden cıkıyor. Bu konu hakkındada bır calısma olucakmı ? Yanı ılerlıyen gunlerde buyulu metal Helen'e Gelıcek mı ? Onun ıcın bu konuya bırısı Acıklık getırebılır mı ?

Not; bu konuya Yetkılı veya Bılgılı olan bırısı Cevap versın konuyu farklı boyutlara tasımayın. iyi forumlar..

Bence olmamalı ben yari insani +9 yaparken 23 kez +9 muho basarken 3 kez yaktım ve geçti :) Millet itemini dizdi eğer bundan sonra düzenleme yapılırsa +9 basanlara haksızlık olur ve GM lerde böyle bir şey yapmazlar zaten

dıkat;19435842' Alıntı:
Bence olmamalı ben yari insani +9 yaparken 23 kez +9 muho basarken 3 kez yaktım ve geçti :) Millet itemini dizdi eğer bundan sonra düzenleme yapılırsa +9 basanlara haksızlık olur ve GM lerde böyle bir şey yapmazlar zaten

Hayır yanı bızde ona göre onlemımızı Alalım. Yetkılılerın sağı solu bellı olmuyor. Hunk'u hatırlarsak Server acıldıktan 1 yıl sonra donusumler kapanmıstı Yaklasık 1 yıla yakın Donusum Yapamıyorduk. onun ıcın Bu soruların Cevaplarını Alabılırsek. Ilerlıyen Gunlerde bu konuyu Göz onunde bulundururuz..

Buyulu metal +45 metınlere de eklenmelı

Ulan okadar Gm var bırısı bıle bakmıyor. GUNCELL

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri