- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1- Zarkon Serverınde +9 Basarken cıddı derecede bır sıkıntı var. Itemlerı +6 +7 +8 cook rahat basıyoruz Fakat +9 Basarken Cook yakıyor ben abonoz Basarken yaklasık 20'e yakın Yaktım. Bu konu hakkında bır calısma olucak mı.?
2- En basıt abonoz'da boyle bır sıkıntı Yasıyoruz. Celık bastıgımızda ne yapıcagız bız ???
3- Birde Buyulu metal Helende Bulunmuyor, Sadece metınlerden cıkıyor. Bu konu hakkındada bır calısma olucakmı ? Yanı ılerlıyen gunlerde buyulu metal Helen'e Gelıcek mı ? Onun ıcın bu konuya bırısı Acıklık getırebılır mı ?
Not; bu konuya Yetkılı veya Bılgılı olan bırısı Cevap versın konuyu farklı boyutlara tasımayın. iyi forumlar..
2- En basıt abonoz'da boyle bır sıkıntı Yasıyoruz. Celık bastıgımızda ne yapıcagız bız ???
3- Birde Buyulu metal Helende Bulunmuyor, Sadece metınlerden cıkıyor. Bu konu hakkındada bır calısma olucakmı ? Yanı ılerlıyen gunlerde buyulu metal Helen'e Gelıcek mı ? Onun ıcın bu konuya bırısı Acıklık getırebılır mı ?
Not; bu konuya Yetkılı veya Bılgılı olan bırısı Cevap versın konuyu farklı boyutlara tasımayın. iyi forumlar..
- Konular
- 181
- Online süresi
- 15m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 147
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Bence olmamalı ben yari insani +9 yaparken 23 kez +9 muho basarken 3 kez yaktım ve geçti
Millet itemini dizdi eğer bundan sonra düzenleme yapılırsa +9 basanlara haksızlık olur ve GM lerde böyle bir şey yapmazlar zaten
Millet itemini dizdi eğer bundan sonra düzenleme yapılırsa +9 basanlara haksızlık olur ve GM lerde böyle bir şey yapmazlar zaten- Katılım
- 22 Ocak 2015
- Konular
- 97
- Online süresi
- 19m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
dıkat;19435842' Alıntı:Bence olmamalı ben yari insani +9 yaparken 23 kez +9 muho basarken 3 kez yaktım ve geçtiMillet itemini dizdi eğer bundan sonra düzenleme yapılırsa +9 basanlara haksızlık olur ve GM lerde böyle bir şey yapmazlar zaten
Hayır yanı bızde ona göre onlemımızı Alalım. Yetkılılerın sağı solu bellı olmuyor. Hunk'u hatırlarsak Server acıldıktan 1 yıl sonra donusumler kapanmıstı Yaklasık 1 yıla yakın Donusum Yapamıyorduk. onun ıcın Bu soruların Cevaplarını Alabılırsek. Ilerlıyen Gunlerde bu konuyu Göz onunde bulundururuz..