HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
M5W-43M-DYSN numaralı tickete hala cevap beklemekteyim. Konu açtığımda ticketten devam edin diyorsunuz ama edemiyoruz çünlü CEVAP YOK. Yine klasik panel işlemleri varsa bilelim çünkü can sıkıcı bir hal almaya başladı. Ne yapmamız gerekir bir sorun için günlerde bekleyelim mi?
NOT: Eğer tickete cevap alamayacaksam konuyu destekten devam edin diyerek kapatmayın bir daha açmak zorunda kalacağım zira cevap alamıyorum.
NOT: Eğer tickete cevap alamayacaksam konuyu destekten devam edin diyerek kapatmayın bir daha açmak zorunda kalacağım zira cevap alamıyorum.
M5W-43M-DYSN numaralı tickete hala cevap beklemekteyim. Konu açtığımda ticketten devam edin diyorsunuz ama edemiyoruz çünlü CEVAP YOK. Yine klasik panel işlemleri varsa bilelim çünkü can sıkıcı bir hal almaya başladı. Ne yapmamız gerekir bir sorun için günlerde bekleyelim mi?
Destek hizmetleri sadece destek.elym2.com üzerinden sağlanabilmektedir, forum sistemi topluluk sohbet ve tartışma amacıyla kullanılmaktadır. Talebe cevap gelmiyor diye foruma yazmanız ne süreci hızlandırır ne de size yardımcı olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)