Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kardeşim güzel bir paylaşım olmuş.O ekranın sağ tarafında logo duruyor ya o sistemini aldım hakkını helal et.Kendi yapmış olduğum logoyu kullanacağım.Logo tamamdı fakat ekrana nasıl koyacağız onu bilmiyordum. 

Son düzenleme:
nedemek kardeşim sıkıntı yok ama rica etsem bu yazı tipini benimle paylaşırmısın =) o konuda baya bir eksigim var arşivimde 

Kardeşim güzel bir paylaşım olmuş.O ekranın sağ tarafında logo duruyor ya o sistemini aldım hakkını helal et.Kendi yapmış olduğum logoyu kullanacağım.Logo tamamdı fakat ekrana nasıl koyacağız onu bilmiyordum.
![]()
Kesinlikle güzel bir paylaşım ve güzel bir arşiv. Paylaşım için teşekkürler benim dahil çoğu kişinin işine yarayacaktır
Repinizi verdim.
Repinizi verdim.çok teşekkür ederim sizi bir nebze mutlu ettiyse ne büyük keyiftir bana bu =)
Kesinlikle güzel bir paylaşım ve güzel bir arşiv. Paylaşım için teşekkürler benim dahil çoğu kişinin işine yarayacaktırRepinizi verdim.
nedemek kardeşim sıkıntı yok ama rica etsem bu yazı tipini benimle paylaşırmısın =) o konuda baya bir eksigim var arşivimde![]()
Hocam yazı tipini
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burdan indirdim ve kendi çapımda değişik kombinasyonlarla bu logoyu ortaya çıkardım- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)